Příspěvky uživatele - 127.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Keříčková rajčata v truhlíku, 26.5.2014
Máte i nějaké zkušenosti s paprikami v truhlíku? Mám hamíka. Máte nějaké tipy nebo rady?Děkuji.
Co je to za salát?, 9.4.2014
Salát mám v truhlících na terase, již několikrát jsem ho otrhávala a stále krásně dorůstá. Všem děkuji za rady.
Vrba japonská, 12.5.2013
Tak už jsem opravdu zoufalá. Vrbička stále nic. Občas se někde objeví maličký lísteček, který však vůbec neroste. Zřejmě asi přes zimu vymrzla. Co radíte? Mám ještě vyčkat? Děkuji.
Vrba japonská, 4.5.2013
Dobrý den, tak vrbička stále neobrůstá. Na jedné větvi se začali dělat malé lístečky, ale ty hned uschly. Nevíte, kde je problém. Mám ji třetím rokem. Vždy byla krásná a bohatá. Poraďte prosím.
Vrba japonská, 28.4.2013
Dobrý den, mám japonskou vrbu na kmínku . Začátkem dubna jsem ji ostříhala, docela hodně, udržuji menší kulatou korunu. Bohužel zatím stále neraší a neobjevují se žádné lístky.Teď se bojím, jestli ten řez nebyl až moc razantní a... celý příspěvek >
Rybízová rajčata, 8.6.2012
Květy tvoří spíše vějíř. Odpoledne je vyfotím a přidám fotku. Pokud mi pak poradíte, budu moc ráda.
Rybízová rajčata, 8.6.2012
Koupila jsem si v zahradnictví sazenice rajčat do nádoby na terase. Paní mi doporučila rybízová cherry rajčata, název odrůdy nedokázala blíže specifikovat. Rajčata jsou krásná, kvetou, plody se zatím netvoří. Mají ale obrovské listy a jsou hodně... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika