Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Který je nejlepší podle Vás benzín do motorové pily?, 12.3.2015
Nízkodávkové oleje obecně je potřeba prohnat motorem co nejdříve od namíchání do směsi s benzínem. Ono, když Vám 0,5 ml oleje ulpí na stěnách nádoby nebo degraduje reakcí s aromatickými uhlovodíky obsaženými v benzínu, tak změní dávkování z 1:50... celý příspěvek >
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 12.3.2015
Frigosadbu mají i v Turnově,... holanďani a jiné importy mne nenapadly. Jinak při máčení by mohl akaricidně zapůsobit i Mospilan, ale není takto registrován.
Který je nejlepší podle Vás benzín do motorové pily?, 12.3.2015 Obsahuje fotku
Já už jsem to psal výše, z praktického hlediska je vhodné to míchat po celých litrech a ne po jednotlivých nádržkách. Níže máte příklad cejchované odlivky s čárkami 2 cl a 4 cl. Jedna odlivka naplněná po rysku 2_cl do litru je 1:50 a po rysku 4_cl... celý příspěvek >
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 12.3.2015
Ono při přesazování sazenic na nové místo pro ty malé drobné srdíčka s kořínky není problém na 1-4 hodinky namočit do "postřiku" z Vertimecu a takto použitým roztokem pak ještě ošetřit výsadbové místo (naředit 1:5 vodou a aplikovat... celý příspěvek >
Řez rybízu a maliníku, 12.3.2015
... ono pokud porost není přehoustlý, tak neostříhání (zapomenutí) starého výhonu není fatální chybou. Pokud je odplozený zaschne a porost se bude chovat jako by byl vysříhnutý. Jestliže díky dlouhému podzimu neremontující odrůda zaplodila na... celý příspěvek >
No vidíte, to mne nenapadlo ale asi to bude tak. Maliny mám v několika souběžných dvouřádcích a nejtlustší mulč je podél cestičky zatímco v meziřádku je ho poskrovnu, Takže podvědomě stěhuji maliny do meziřádku (kam házím i více hnojiva, abych... celý příspěvek >
PP to víš, když něco štěpkuji, tak se k tomu vždy přimíchá nějaký ten živý plot. A u ovocných je jen zásada, že do rybízu nesypu štěpku z rybízu a josty, nebo do malin nesypu stěpku z malin a ostružin. Všichni víme, jak to dopadlo když kravičky žraly... celý příspěvek >
Sadbové brambory 2015, 11.3.2015
ono některé markety, které nemají bezmrazý sklad teprve začínají navážet zboží. Tedy lze nyní ovlivnit, co mají schánět tím, že se na to zeptáte a nakoupíte až za 3 týdny.
Sadbové brambory 2015, 11.3.2015
Tak jsem včera nakoupil za příjemnou cenu certifikovanu sadbu odrůd Belana (B/A) a Laura (C/B). To jsou odrůdy, které budeme mít na běžnou konzumní potřebu převážně jako přílohové, na kaši a do těst. Nyní přemýšlím o nějaké nejranější na první 2-3... celý příspěvek >
Kumulus - padlí broskví, 11.3.2015
spíše se původní výrobce vrhnul na stavební chemii a tak si hydrolyzovaný kolagen budeme muset vyrábět sami.
Můžete uvést zdroj, kde je uvedeno jaké a v jakém množství tam to smáčedlo je?
Smáčedla typu Silwet mají tu vlastnost, že postřiková kapalina nepění (pěna je nežádoucí) avšak kapky při dotyku s překážkou neodstřikují a ihned k povrchu přilnou s následným rozplynutím po povrchu formou jemného tenkého filmu. Tenký film má větší... celý příspěvek >
Řez asi dvouleté broskvoně, 11.3.2015
to se musíte rozhodnout, jestli chcete mít stromek nebo se do konce června těšit na plody, které jakmile stromek zjistí, že je neuživí v pudu sebezáchovy schodí. Nebudete tak zřejmě pak mít nic - ani broskve na ochutnávku a ani zapěstovanou korunku... celý příspěvek >
Kanadská borůvka, 11.3.2015
on je dost podstatný rozdíl 6 nebo 15 let stáří... 4leté se běžně prodávají jako sazenice. Tu 15 letou právě musíte dát do kondice 6 leté zmlazením a nakopčením nového substrátu, aby v prostru nových kořenů borůvky nebyly nějaké staré kořeny... celý příspěvek >
Fialové brambory, 11.3.2015
Cerea za nadjezdem má letos (stejně jako loni) cenu 13,90 Kč/Kg za klasické... Včera jsem nakoupil Belanu a Lauru a přemýšlím jakou velmi_rannou (tak 0,5kg) a s varným typem A/A (tak 1 kg).
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika