Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Z čeho živý plot do těchto podmínek, 2.4.2015
v podstatě jste si odpověděl sám líbí se mi žlutozelené listy (jako ptačí zob aureum), ale není podmínkou
Jaký malotraktor na zahradu, 2.4.2015
ano, většinou ale jsou bazarové vozíky bez techničáku a nebo pokud TP mají a prodávající si nevzpomene, tak jste na tom stejně. Záleží jak často a jak dlouho se na veřejné komunikaci bude uživatel pohybovat. Stále platí "kde není žalobce tam není... celý příspěvek >
Onemocnění kaktusu, 2.4.2015
To jsou asi spáleniny od sluníčka = toho se nezbavíte, ale protože se to dále nešíří, tak jak postupně naroste kaktus větší, ztratí se to "z očí" (zůstane dole u zeminy  v květníku). Příště si dávejte větší pozor na přechod z stinného... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 2.4.2015
Je zajímavé, že tam mají dvojí ceny. Na kamenné prodejně, kde si můžete prohlédnout nálepku na motoru mají cenu stejnou jako ve Vari. Tj cena i kvalita je stejná. A pak jde o nabídku na eshopu, kde je cena jiná a váha je o 2 kg menší než pro správné... celý příspěvek >
Ano šaty dělají člověka platí i pro některé "motory". To, že ustrojím provedení GSV190 A1N1 jako GSV A4N8 neznamená, že se ze srdce pohonné jednotky stane "A4N8". Ale pokud to někdo bude používat na 90% pro bubnové sečení, je to jeho volba. Já... celý příspěvek >
To, že na "sekačkový" motor dáte spojku neznamená, že se z něj najednou stane jiná specifikace provedení (tak jak ji najdete v katalogu motorů Honda od dovozce). Jak říkám, před dvěmi roky jsem takto uvažoval, že ušetřím až 7 tisíc a nakonec po... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 1.4.2015
Zřejmě jej máte a máte i možnost porovnat s originálem od Vari. Já vím jen tolik, že i u oficiálního prodejce dle stránek Vari.cz můžete koupit kopii kopinatých nožů z JK Kovo Sobotka. Zlatý Tíňani, ty když kopírují, tak to má vlastnosti... celý příspěvek >
nevím, já u něj nenakupoval. Já si jen dva roky zpátky zjišťoval ceny a specifikace motorů přímo u oficiálního dovozce s tím, že spojka, mezipříruba, madlo, kleče aj díly se dají koupit jako originál ND, recyklovat nebo vybastlit... celý příspěvek >
Konkord, 1.4.2015
Hrušeň nestříkám, ale manželčinu památeční Chvojku (60 m od hrušně) pravidelně v okamžiku prvního výskytu plodnic. Když se postřik povede, je chvojka až 3 roky čistá a hrušně jsou dobré stále (tedy i jalovce v sousedství neřeším).
Ale pokud koupíte motor, který je u oficiálního dovozce o 2-4 tisíce levnější, tak se zaručeně dostanete na nižší cenu. Avšak trpí koncový zákazník, který netuší, že tím správným motorem může u jízdní souparavy bezpečně brzdit motorem, že může... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 1.4.2015 Obsahuje fotku
Tak tohle je zrovna případ, který bych neloupil kvůli tomu, že karburátor má "sekačkové vlastnosti" (polohy stop+run+stanby+choke). Není to ta správná úprava kterou oficiální dovozce dodává pro Vari. Druhá věc -kleče starého typu se na novou... celý příspěvek >
a že by jste uvedl konkrétní nabídku konkrétního obchodníka? Aby byla jasná, že nejde o bastl, u kterého nebude možné nastavit volnoběžné otáčky pod mez, kdy si bude kopat do spojky a že bude možná regulace otáček od 2400 do 3400 plynule.
Výstižné, velmi výstižné . A k té opravitelnosti. 2T co jsem uplatnil při ekodotaci měl už slabší kompresi (ale na výbrus to zatím nebylo - jen byl žíznivější než tabulková spotřeba) ale hlavně měl vyběhané osičky v karburátoru (opravitelné... celý příspěvek >
AdBlue jako hnojivo na trávník?, 30.3.2015
1-2 litry na m2 nejlépe po dešti nebo těsně před večerní rosou. Nikdy ne za silného sluníčka (fototoxicita = spálení v kombinaci se sluníčkem). Jinak pokud chcete přesněji, tak granulovaná se používá jako 2%ní roztok a dávka 2 litry na 1... celý příspěvek >
AdBlue jako hnojivo na trávník?, 30.3.2015
Ano, při dávkování 1 litr do 10 litrové konve by to šlo, je však otázkou, jak by to vyšlo cenově. Obecně asi je zajímavá/výhodná oproti granulátu při ceně AdBlue pod 11 Kč za litr.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika