Příspěvky uživatele - 35.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je za broučky a jak na ně?, 26.7.2011
Moje babička měla každé léto ve špajzu bukét z vratiče. Nechávala ho tam celou zimu a když na jaře vratič znovu vyrazil hned ho natrhala a vyměnila čerstvý za ten uschlý. Já to dělám podle ní a nikdy jsem žádné broučky ani jiné potvůrky doma neměla.... celý příspěvek >
Je kos škůdce?, 25.4.2011
Léta jsem měla problémy s kosí smečkou, která sklízela mé jahody a s vosami, které zase zcela oholily vinné hrozny. Až loni jsem na oboje vyzrála díky plastovým krabičkám od minirajčátek ze supermarketů. Mají uzavíratelné víčko, po straně úzké... celý příspěvek >
Zurodneni pudy - jilovite, 4.9.2010
Chtěla bych se připojit k diskuzi, mám také jílovitou půdu a pár metrů od pozemku mi rostou planě lískové keře pod kterými je pěkná kyprá zem z listí. Částečně je i z dubového listí, které sem navál vítr. Trochu této země jsem loni na podzim... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 10.3.2010
Já po vzejití malých rostlinek přepichuji do sadbovačů vlastní výroby: Schovávám roličky od toaletního papíru, ty zmáčknu na plocho, pak je přeložím ještě jednou po délce, takže už nemají kulatý průměr ale hranatý. Pak ještě roličku ohnu (pomocí... celý příspěvek >
Řízkování malin, 26.9.2009
Mám také spoustu remontantních malin, ale teď na podzim už nemají dost slunce, protože jsme blízko lesa a stromy dělají brzy stín, takže maliny špatně zrají a nejsou moc sladké. První násada je vždy menší než ta druhá a já bych to měla ráda obráceně,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika