|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ochránit jahody před ptáky?, 24.5.2012 Pod netkanou textilií bez přístupu slunce mi zrají rané košťáloviny, brokolice, zelí a cokoliv jiného. Ani jahody si nestěžovaly na nedostatek. Přikrývám je, když začnou červenat. |  | Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 23.5.2012 Všechny a čehokoliv. Jsou jen odolné, nebo tolerantní, více či méně. |  |
|  | Angrešt - co to je?, 23.5.2012 Tak třeba tady . Ostatně mne to nezajímá, hledat musíte Vy. |  | Bilance 18.5 - mráz, 22.5.2012 Nutno vzít v úvahu, že toto byla opravdu vyjímečná situace. Mráz byl velmi vysoko, co vidím do korun do 3,5 - 4 metrů vše zmrzlo, i vysoké ořešáky jsou zcela. Takový úder není obvyklý, vždy šlo spíše o přízemní mráz. Hledal jsem něco na stránce CHMU... celý příspěvek > |  | Vyhnání krtka, 21.5.2012 Nebudu Vám nic vymlouvat, ale spíš mě zajímá, nakolik to může být průkazné. Zda někdo v okolí třeba nehubil myše nějakým gelem a podobně. Zda to opravdu byl jen ten hnůj. Je totiž zvláštní, že daleko silnější svinstva - karbid, naftalín, různé... celý příspěvek > |  | Jakou vinnou révu na Vysočinu?, 21.5.2012 Je to vcelku jedno, hledejte rannou odrůdu dozrávající v srpnu, max. začátkem září. |  | Bilance 18.5 - mráz, 21.5.2012 Je to podobné i u mne. na max min teploměru -5. A stejně jako v předchozím postu čekal jsem na první úrody z nových švestek, ryngle, třešně a višně které krásně odkvetly. Vše černé. A taky zajímavost s broskví. Loni zjara vysazená Fairhaven... celý příspěvek > |  | Angrešt - co to je?, 21.5.2012 Já ne, jiní ano. Rezistentní odrůdy nepěstuju. |  | Jakou svíčku do sekačky, křovinořezu a pily?, 21.5.2012 Podívejte se na stránky Brisku, jsou tam nějaké informace. Jestli ředíte benzín s olejem 1:20, žádná zázračná svíčka nepomůže, zaprasí se jakákoliv po čtvrthodině provozu. |  | Angrešt - co to je?, 21.5.2012 Zase nemáte tak zcela pravdu, ale máte štěstí, pokud se volbou rezistentní odrůdy napadení padlím eliminovalo. Jiní takové štěstí nemají. Záleží velmi na poloze, a místních podmínkách, kde je pěstováno. Všichni problém s padlím takto vyřešit... celý příspěvek > |  |
|  | Odplevelení pod stromky, 17.5.2012 Projděte si diskuse, jsou tu o tom příspěvky, vcelku s různými názory. V podstatě se shodují, že by to teoreticky vadit nemělo, ale prakticky to semtam něco provede. |  | Akane, Otava, Lord Lambourne Red, 17.5.2012 To vřeteno je nádherný. |  | Odplevelení pod stromky, 17.5.2012 Ten vinohrad vypadá, že byl snad kompletně postříkán nějakým defoliantem. Nevíme co soused použil a jak to použil, pravděpodobně obojí špatně. Je chvályhodné že hodně čtete, ale pořád mám pocit, že mícháte hrušky s jabky a dělíte celerem, jak tu... celý příspěvek > |  | Pozdní jarní mrazy, 16.5.2012 Tak ořešák mám o dva body lepší, loni zmrzl zcela na s... Réva u zdi omrzla co bylo dále než 40 cm. Vzalo to místy i pár bobulí rybízu, který letos odkvetl dokonale. Ostatní stromy teprve uvidím, co bude padat. |  | Odplevelení pod stromky, 16.5.2012 Můžete uvést zdroj, ve kterém je popsáno hnojení vrtáním děr do trávníku a sypání slepičinců do nich? Rád bych si to přečetl. Dále pokud jsem pochopil, přiíspěvek se týká zatravněné / nezatravněné ZAHRADY, odplevelení pod stromky, nikoliv... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|