Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ochránit jahody před ptáky?, 24.5.2012
Pod netkanou textilií bez přístupu slunce mi zrají rané košťáloviny, brokolice, zelí a cokoliv jiného. Ani jahody si nestěžovaly na nedostatek. Přikrývám je, když začnou červenat.
Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 23.5.2012
Všechny a čehokoliv. Jsou jen odolné, nebo tolerantní, více či méně.
Angrešt - co to je?, 23.5.2012
Tak třeba tady . Ostatně mne to nezajímá, hledat musíte Vy.
Bilance 18.5 - mráz, 22.5.2012
Nutno vzít v úvahu, že toto byla opravdu vyjímečná situace. Mráz byl velmi vysoko, co vidím do korun do 3,5 - 4 metrů vše zmrzlo, i vysoké ořešáky jsou zcela. Takový úder není obvyklý, vždy šlo spíše o přízemní mráz. Hledal jsem něco na stránce CHMU... celý příspěvek >
Vyhnání krtka, 21.5.2012
Nebudu Vám nic vymlouvat, ale spíš mě zajímá, nakolik to může být průkazné. Zda někdo v okolí třeba nehubil myše nějakým gelem a podobně. Zda to opravdu byl jen ten hnůj. Je totiž zvláštní, že daleko silnější svinstva - karbid, naftalín, různé... celý příspěvek >
Jakou vinnou révu na Vysočinu?, 21.5.2012
Je to vcelku jedno, hledejte rannou odrůdu dozrávající v srpnu, max. začátkem září.
Bilance 18.5 - mráz, 21.5.2012
Je to podobné i u mne. na max min teploměru -5. A stejně jako v předchozím postu čekal jsem na první úrody z nových švestek, ryngle, třešně a višně které krásně odkvetly. Vše černé.  A taky zajímavost s broskví. Loni zjara vysazená Fairhaven... celý příspěvek >
Angrešt - co to je?, 21.5.2012
Já ne, jiní ano. Rezistentní odrůdy nepěstuju.
Jakou svíčku do sekačky, křovinořezu a pily?, 21.5.2012
Podívejte se na stránky Brisku, jsou tam nějaké informace. Jestli ředíte benzín s olejem 1:20, žádná zázračná svíčka nepomůže, zaprasí se jakákoliv po čtvrthodině provozu.
Angrešt - co to je?, 21.5.2012
Zase nemáte tak zcela pravdu, ale máte štěstí, pokud se volbou rezistentní odrůdy napadení padlím eliminovalo. Jiní takové štěstí nemají. Záleží velmi na poloze, a místních podmínkách, kde je pěstováno. Všichni problém s padlím takto vyřešit... celý příspěvek >
Odplevelení pod stromky, 17.5.2012
Projděte si diskuse, jsou tu o tom příspěvky, vcelku s různými názory. V podstatě se shodují, že by to teoreticky vadit nemělo, ale prakticky to semtam něco provede.
Akane, Otava, Lord Lambourne Red, 17.5.2012
To vřeteno je nádherný.
Odplevelení pod stromky, 17.5.2012
Ten vinohrad vypadá, že byl snad kompletně postříkán nějakým defoliantem. Nevíme co soused použil a jak to použil, pravděpodobně obojí špatně. Je chvályhodné že hodně čtete, ale pořád mám pocit, že mícháte hrušky s jabky a dělíte celerem, jak tu... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 16.5.2012
Tak ořešák mám o dva body lepší, loni zmrzl zcela na s... Réva u zdi omrzla co bylo dále než 40 cm. Vzalo to místy i pár bobulí rybízu, který letos odkvetl dokonale. Ostatní stromy teprve uvidím, co bude padat.
Odplevelení pod stromky, 16.5.2012
Můžete uvést zdroj, ve kterém je popsáno hnojení vrtáním děr do trávníku a sypání slepičinců do nich? Rád bych si to přečetl.  Dále pokud jsem pochopil, přiíspěvek se týká zatravněné / nezatravněné ZAHRADY, odplevelení pod stromky, nikoliv... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika