Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 19.7.2012
Opravdu nevím, o co vám jde. Jestli chcete popsat, jak a z čeho sám vyrábíte tu látku v potřebné koncentraci, množství a kvalitě, popište to. A můžete přestat mlžit. Zkušenosti zřejmě nikdo nemá, protože jak sám  píšete, nelze to uskladnit,... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.7.2012
Když jsem stříkal papriky ve skleníku Bioolem, jednak to pak smrdělo žluklým tukem, druhak rostliny byly ulepené. Řepkový olej je vysychavý olej, a za určitých podmínek polymeruje do tuhého povlaku. A protože pokojové rostliny jsou vesměs citlivé,... celý příspěvek >
Zadření motoru Jikov, 17.7.2012
Tak moment, tohle se vám nějak vymklo. To je kalkulace pro fabriku a ne pro doma. Typický pokřik všech, co úplně vše poměřují penězi.  Komu doma účtujete spláchnutí záchodu, otevření ledničky, zapnutí televize? Kolik si manželka bere za uvaření... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 17.7.2012
Sacharin jen jako doplněk cukru způsobí, že okurky tak neměknou a zůstávají křupavé.  Všechny  "zaručeně znojemské" nálevy, co jsem vyzkoušel se tomu pravému jen přibližovaly, více či méně, podle toho, čím více to autor vychvaloval, tím to... celý příspěvek >
Zadření motoru Jikov, 17.7.2012
Blíž to asi nepůjde, ale zjistěte si ceny za hodinu práce v servisech a trochu pochopíte. Jestli ovšem vy doma za práce kolem baráku a údržbu techniky pobíráte plat, pak bude kalkulace jiná, ne tak výhodná. Podle ceny vaší práce možná i velmi... celý příspěvek >
Přeroubování angreštu, 17.7.2012
Jednou a to už velmi dávno jsem zkoušel roubování na meruzalkový kmínek do boku. Jak to tehdy dopadlo už si nepamatuju. V knížkách to píšou. Paní může ufiknout celou korunku a zkusit to do rozštěpu, nebo silně zredukovat korunu a pod nií do boku. Nic... celý příspěvek >
Jak očistit starou terru, 13.7.2012
Mažu bowdeny radši MD, než WD. Ten WD se mi tak nějak nelíbí, zdá se mi, že nemá kluznost, že to dře. Ale možná je to spíš jen pocit. Při použití MD si myslím, že je to po vyschnutí oleje přece jen trochu mazané disulfidem.
Jak očistit starou terru, 12.7.2012
Prosím vás na to přece nemá to čistidlo vliv. Na to mají vliv vaše ruce a vaše šikovnost / nešikovnost. Nelze stanovit jakou silou to otírat, aniž byste to urval. Při otírání hadrem tomu nemůžete ublížit, když se budete chovat slušně a nervat za to.... celý příspěvek >
Jak očistit starou terru, 12.7.2012
Nejlepší býval petrolej, dokud ceny nevzlétly do šílených výšek. Vyrábí se různé čističe motorů, i Arva, dnes jsou EKO, snad i trochu čistí.
Sklizeň rajčat 2012, 11.7.2012
Mám trochu jiné hodnocení, Vilma se mi až tak špatná nezdá, Venus je kyselý a nic moc. Jsou obě kompaktní a hodí se do truhlíku. Letos jsem zkusil Bajaja, údajně balkonové, roste do výšky jako blázen, zatím plody nemám.
Letni údržba sloupové jabloně, 10.7.2012
Loni napodzim jsem rodině "vnutil" na zkoušku celkem tři Starcatsy. Zimu přečkaly dobře, zjara jsem na dvou upravil konkurenční výhony, stromky byly dlouho v kontejnerech bez úpravy. Dva stromky kvetly, květy v letošních mrazech zmrzly. Prosperují... celý příspěvek >
Voda v bazénu, 9.7.2012
Dal bych Savo šokovou dávku a modrou skalici 3-4 g/m3. Snížil ph pod 7. Druhý den vločkovač, promíchat nechat přes noc v klidu a pak vysát dno a filtrovat. Pak dát triplex tabletu.
Nehasene vapno na zahradu?, 9.7.2012
Vápno na zahradu vysvětlil kolega. Do kompostu je dobré na vyrovnání reakce a hlavně když je kompostováno hodně trávy, pak je kompost kyselý a vápno to reguluje. Ale nesmí se tam sypat po pytlích, spíše jen pocukrovat vrstvu.
Slimáci, 9.7.2012
Zkusit to můžete, výsledek bude jakobyste zapálila vonnou tyčinku, vzala bubínek a chřestítka a jala se tančit kolem záhonů. Řešení má název Ferramol a zas tak hrozná chemie to není. 
Netkaná textilie nepropouští vodu, 9.7.2012
Pokud je to běžná netkaná textilie, je to tím, že je nová a má na sobě apreturu (olej). Ta se časem smyje a textilie bude smáčivá.  Pokud je to něco opravdu speciálního a je skutečně hydrofobní, sáhl jste vedle.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika