Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké cibuloviny mohu nechat nastálo v záhonu?, 19.9.2013
Talovíny mi vždy tak zaprasí záhon s cibulovinami, že než to vyrvu, jsou to galeje. Obecně s cibulovinami (tulipány) je u nás problém ten, že dlouho trvá, než zatáhnou. A když je nechcete oslabovat, máte dlouho do léta na záhoně všelijak se kácející... celý příspěvek >
Dělá se výbrus na B&S motorech?, 19.9.2013
Korunková matka závlačku střihne jen to fikne, když o něco jde.
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 17.9.2013
Nemůžete čekat, že po jednom přihnojení stromku vybuchne koruna. Výživa musí být komplexní. Něco si o tom nastudujte. Základem je organické hnojivo, hnůj nebo kompost. Ledek zkusit můžete, ale v době plné vegetace, ne na podzim.
Hnojeni a vapneni, 16.9.2013
Reaguje to a nedoporučuje se to. Co by s tím měly brambory za problém docela nechápu. Tedy pokud se dodržuje střídání. Jestli máte brambory furt na jednom místě, pak bude potíž. Ale stejně to dlouho nepůjde, dostanou virózy nebo nedejbůh háďátko a... celý příspěvek >
Průzkumný dotaz, 13.9.2013
Tak ono se to tu poněkud míchá. Zatímco jeden píše, že prohodit pár slov není na škodu, druhý to nazve prázdným plácáním. Co si vybrat. A nejde jen o těch pár slov. Jde o to, že v příspěvku jsou - podle znalostí a zkušeností jiných - nepřesnosti a... celý příspěvek >
Průzkumný dotaz, 12.9.2013
To je názor poplatný lidskému vnímání. Hmyz to vidí (a cítí)  zcela jinak. Nektarodárnost a míra atraktivity květů ovocných stromů pro včely medonosné byla dávno a dávno změřena a popsána.
Průzkumný dotaz, 12.9.2013
Tak trošku s těma včelama přeháníte. To jako smotáte do balíku úl a včelaře a převezete? Co když se bude bránit? Ono kočovat se včelstvy není úplně triviální a musí se při tom dodržovat veterinární předpisy. Píšete, že pěstiteli se to vyplatí. Ale... celý příspěvek >
Jak nejlépe nechat dozrát sklizená rajčata?, 10.9.2013
Dovolím si poradit, jsa ovšem dědkem, ne babou. Zkuste to a sama poznáte, jaký stupeň zralosti a velikost má smysl ukládat k dozrání. Uchovávat celé rostliny se mi neosvědčilo, je to takové divné, padá to a nijak to zrání neurychluje. Rostliny... celý příspěvek >
Uhlový převod, 10.9.2013
91.30: Jestli to víte přesněji, tak to upřesněte a nepište domněnky s největší pravděpodobností. Plácáte pak úplně stejně jak jiný. Podstatné je, že maznice je určená na mazání tlakových mazniček a ty na křovinořezech obvykle nejsou. Samozřejmě, že... celý příspěvek >
Zeleninový reaktor. Může to fungovat?, 9.9.2013
Člověče vy to máte fakt srovnaný. Pstruhum topit nemusíte. Ale nepřirůstají, spí. Při teplotě, při níž spí pstruzi roste a intenzivně plodí jaká zelenina? A když se ta zelenina nepěstuje v hydroponii, v čem nebo jak tedy se pěstuje, když je jí takové... celý příspěvek >
Materiál na, 2.9.2013
Použijte vodovzdornou překližku, jak píše kolega. Polystyren vespod se musí ochránit proti ozobání slepicemi, chutná jim náramně, ale to asi víte.
Althanova renklóda - problém s plody, 2.9.2013
Zdravím vespolek. Tak nevím co mám, viz vlákno o opylení. Některé fotky (optroti mým) vypadají trochu jinak, některé úplně stejně, včetně stopečné jamky. Pořád si myslím, že to Malvazinka není, pokud se pamatuju, ta měla v chuti jakousi trpkost,... celý příspěvek >
Díry na listech paprik, 29.8.2013
Slimák, případně šnek hlemýžď.
Identifikace brouka, 28.8.2013
Chvátám, chvátám, nemám chvíli klid. Já tam, já tam, dávno už měl být...
Borovice - vysadba, 28.8.2013
Možná někdo ano, já ne. Považuji výsadbu potažmo jakékoliv dřeviny blíže než 1 m od hranice pozemku za nerozum a nezodpovědnost.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika