|
Příspěvky uživatele - 168.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hořké broskve, 24.8.2013 Broskev má letos hodně plodů, ale bohužel broskve jsou hořké. Na některých plodech jsou tmavé fleky (možná od krup). Hořké jsou i zdravě vypadající plody. Mohl by mi, prosím, někdo poradit, zda je možné tyto broskve konzumovat alespoň zavařené jako... celý příspěvek > |  | Thuje smaragd, 6.7.2013 Dobrý den, předem se omlouvám jestli tady už podobný dotaz někde je, ale jsem tady nový, takže ještě nemám všechno přečtené..
můj problém je ten, že máme plot z thůjí cca 2,5 vysoký, ale už od minulého roku začaky od spodu řídnout, a když je... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba Brambor, 5.7.2013  Omlouvám se, nejde mi odeslat druhý obrázek. |  | Choroba Brambor, 5.7.2013 Magda |  | Choroba Brambor, 5.7.2013  Můžete mi, prosím, poradit, co mám udělat s těmito brambory? Co je to za chorobu? Světlejší list certifikovaná sadba Monika, sázená na Vojtěcha. Tmavší list Magda sázená ze sklizně loňského roku asi o 14 dní později než Monika.Jsou od sebe na... celý příspěvek > |  | Koruna tvaru deštník, 15.6.2013 Dobrý den potřeboval bych poradit, na zahradu mě skoro celý den svítí sluníčko, tak bych tam chtěl vysázet nějaký okrasný listnatý strom, který by byl šlechtěný tak, že by se mu koruna tvarovala jako deštník, abych se měl ve stáří pod co schovat před... celý příspěvek > |  | Solární systém k bazénu Avenberg SE100, 11.5.2012 Také jsme zakoupili solární systém AVENBERG SE100 přes Aukro. Sice jsem ze začátku dumal jak to celé připojím, ale výsledek je úžasný. Takhle ohřátý bazén jsme v tuto dobu ještě neměli a za investované peníze je to super! V této ceně koupíte tak... celý příspěvek > |  | Nůžky na živý plot - křoviny, thuje, 22.3.2012 Dobrý den, nemá někdo zkušenost co je lepší pořídit z uvedené nabídky : nůžky s dvoutaktním motorem 26 ccm, 0,75 kW, 7000ot, lišta 51cm v ceně ve slevě 1700,-Kč (původní 3700,-Kč) -nové nebo nůžky elektrické v podobné cenové relaci? Děkuji.
|  | Prasklá ojnice B.S, 9.1.2012 Získal jsem motor B.S. 6,5 Hp, který měl proražené tělo motoru a mírně ohlou kliku(venkovní část). Bylo mi tohoto motoru líto dát ho do sběru, a proto jsem zkusil ho dát dohromady. Klikovou hřídel jsem nechal vyrovnat zkušenému technicky vybavenému... celý příspěvek > |  | Motor Briggs & Stratton 35 Classic, 6.12.2011 Což to by bylo potom jasné, ale tam není nic ani pod drobnohledem, naprosto čisto pocelém povrchu kolečka... |  |
|  | Motor Briggs & Stratton 35 Classic, 5.12.2011 Dobrý den.Chtěl bych požádat o radu. Nechal jsem zavařit proraženou skříň motoru B.S. Bohužel došlo k tomu, že nebyly zakresleny původní polohy klikové hřídele oproti ozubenému kolečku s vačkami, které tlačí ve správný moment na příslušné ventily.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|