|
Příspěvky uživatele - 114.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klasika - výběr sekačky, 24.6.2014 Vážení přátelé-ano jsem zpátky. Sekačka O.K. Starou jsem rozebral , motor vymotoval a tím jsem skončil. neví někdo..kde nechat vyrovnat kliku na starým motoru???
Do rozebrání celýho motoru se mi nechce... tedy..rozebírat mi celkem... celý příspěvek > |  | Klasika - výběr sekačky, 20.5.2014 :o))) jsem držka :o),takže když vychladl - bylo vidět, že ho ta poznámka mrzí, vytahnul jsem z něj asi toto..motory Honda jsou..spolehlivý, ale když se něco..hm..pokazí... ta oprava, dostupnost náhradních dílů. Čiliže prostě jsou to bezporuchový... celý příspěvek > |  |
|  | Klasika - výběr sekačky, 20.5.2014 Dík, taky si myslím, že to chyba není - sekal jsem celý pozemek a... na rovné ploše se víc nachodím :o)),ale kolem stromů, keřů,bazenu, záhonů-prostě složitějšího terénu se to vyrovná. Hlavně je znát jak jsem tu minulou, dej ji pánbu věčné... celý příspěvek > |  | Klasika - výběr sekačky, 19.5.2014 Takže..Stiga není a v dohledné době nebude, sekat se musí,
Úplně mimo výběr... jsem pořídil AL-Ko Highline 473 VR..prostě se mi líbila . Zatím jedenkrát 1500m2 prostě spokojenost. Díky za názory a trpělivost
|  |
 |
|
|
|