|
Který vybrat? Stihl FS 240 C-E & Husqvarna 535rx, 21.4.2015 a jeste doplnim: v obou pripadech rozhodne doporucuji primazat, prvni nadrzky na zabeh vic oleje, motorum to jen prospeje.
kvuli logistice pouzivam i do HQ stihlackej cervenej olej a zadny problem. |
 |
Který vybrat? Stihl FS 240 C-E & Husqvarna 535rx, 21.4.2015 pripojim se take do diskuze, mozna tak pomuzu nekomu dalsimu pri rozhodovani. jsem uzivatelem HQ 333r (predchudce 535rx) i FS 240. husqvarna vyhody:
je lehka, po 5 hodinach sekani svahu u dalnice skutecne citite kazde kilo. oproti predchozi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kadibudka - plánek, 19.5.2014 Dobrý den, mohu Vás poprosit o rozměry kadibudky? Díky.
|
 |
Prostor pro krůtu, 20.12.2012 Zdravím Vás. Já jsem letos též začal s chovem krůt a po pravdě mám sedm kusů v dřevěné chloupce 3 x 3m a výšku mám kolem dvou metrů abych se mohl narovnat a krůtník vyčistit. Ptal jsem se i chovatele co je dříve měl a řekl mi, že je to naprosto... celý příspěvek > |
 |
Jak oddělovat od zbytku plodu semena opuntia ficus - indica, 8.10.2012 Dobrej návod je tady.
Osobně jsem vyzkoušela a už mám 10 cm rostlinky.
Ahoj J. V.
|
 |
Ořešák v nadmořské výšce cca 650 m?, 31.8.2011 Bydlime v Krusnych horach, ve vysce asi 560 mozna o trochu vice m.n.m. V Litomericich jsme koupili posledni oresacek, chudinku, nyni je stary asi 12 let, plodit zacal kolem tretiho roku, plodnost vychazi podle pocasi, skoro obrok sebereme asi tak 10... celý příspěvek > |
 |
Sumeček, 20.1.2011 no je to velké asi 3x2 m filtrace písková proud silný jede kolem dokola. s okolní zeminou je hladina vody asi o 8 cm víš, je to vestínu ale na večer je tam trochu slunce, stěny jsou stejně kolmě dolu (je to zakopaná velká kád) díky |
 |
Jaké rybky chovat, 20.1.2011 oki tak díky |
 |
Druhy?, 30.6.2010 1 echinopsis
2 astrophytum myriostigma
3 notocactus leninghausii
4 crassula ovata |
 |
Určení rostliny, 17.5.2010 Asi to bude ona. Děkuji za určení. |
 |
|
 |
Určení rostliny, 16.5.2010  Ahoj,
nevěděl by někdo, co je to za rostlinku? Potřeboval bych ji určit do školy do herbáře. |
 |
Dakr FD3, 24.4.2010 Rádi počkáme - máš nějakou informaci kdy to bude- není dobré čekat se sekáním trávy třeba na září, to pak raději klasický buben ale včas:-)
S tím hodinovým výkonem a spotřebou FD 3 máte někdo nějakou zkušenost?
Moc děkuji za každou informaci,
ML |
 |
Prodej stromů na stojato, 7.1.2010 zarazil mě váš ůdaj o průměru stromú. Při prúměru 120 cm by byl obvod cca 380 cm a to už jsou opravdu pořádné stromy na 20-ti metrovou výšku. |
 |
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 5.12.2009 proč je 4-ka skoro nepoužitelná?? |
 |
Bezsemenné odrůdy vína, 7.11.2009 obdržel jsem tyto odrůdy bezsemenných vín: RŮŽOVÉ-Crimson Seedless, BÍLÉ-Thompson Seedless, ČERVENOFIALOVÉ-Kismis moldavskij a datlové víno - SUVENIR. Zajímalo by mě nakolik jsou vhodné do oblasti Žatecka s nadm, výškou 230m, popřípadě je mohu dát na... celý příspěvek > |
 |