Příspěvky uživatele - 34.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nakládačky, 19.1.2010
Lze pěstovat okurky nakladačky i na tzv. králičím pletivu nebo musí mít pletivo velká oka?
Proč nevytváří květy hrachor vonný?, 22.6.2009
Po vyzrání lusků v loňském roce jsem posbíral semena, které jsem letos zasel. Hrachor roste pěkně, ale vůbec netvoří květy. Čím je to způsobeno. Vloni kvetl bez problémů.
Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 9.12.2008
Mám Mantet a v letošním roce super úroda velkých chutných, šťavnatých jablíček bez strupovitosti. Mohu doporučit.
Golden Delicius - strupovitost, 4.12.2008
Jak jsem se dočetl, tato odrůda dost trpí strupovitostí. Mám také na nově pořízené zahradě jednu tuto jabloň plody měla letos velké a chutné, ale bohužel trpěly strupovitostí. Jak ji pro příští rok co nejvíce potlačit a čím?
uhličitan vápenatý, 22.10.2008
Mám na zahradě dost kyselou půdu a chtěl bych ji před zimou povápnit. Samozřejmě, že existují speciální dolomitické vápence, které jsou ovšem trochu dražší (mám velkou zahradu cca 1000 m2). V OBI ve stavebninách jsem objevil uhličitan vápenatý... celý příspěvek >
výsadba podzimních ředkviček, 20.8.2008
Chtěl bych pro podzimní sklizeň vysadit ředkvičky. Dovede někdo poradit jakou odrůdu nejlépe?
zkušenosti z vyžínači MTD, 28.4.2008
Chci si pořídit z OBI benzínový vyžínač MTD. Potřebuji něco levného na občasné sekání kolem plotu a stromků. Má někdo zkušenosti s touto firmou (MTD) a i z hlediska nákupů zahradní techniky z OBI?
zkušenosti z OBI, 22.4.2008
Má někdo zkušenosti se záručním a pozáručním servisem v OBI. Konkrétně se jedná o zahradní techniku. Jak to tam mají zajištěné a jak to tam funguje.
benzínový vyžínač, 17.4.2008
Chci si koupit vyžínač a nevím jakou značku. Mám představu o ceně do 4000 Kč. Využití bude minimální (sem tam něco kolem stromů a plotu), proto do toho nechci strkat moc peněz.
hnojení jabloní, 17.3.2008
Čím a kdy je nejlepší jabloně hnojit.
stříhání tůjí, 15.2.2008
Jak se stříhájí tůje a kdy se stříhají?
Elektrocentrály, 12.2.2008
Mám malou zahradní chatku v zahradkářské kolonie a nemám zde zavedenou elektřinu. Přípojka by byla dost drahá, tak jsem uvažoval o nějaké elektrocentrále. Mám obavu, aby nebyla hlučná a tím se nedostal do konfliktu se sousedy. Má někdo... celý příspěvek >
česnekocibule, 21.9.2007
Nevím co je to česnekocibule, ale v Kauflandu jsem viděl česnek, který netvoří stroužky, ale měl pouze cibulky podobné malým cibulím.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika