|
Příspěvky uživatele - 39.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
VeGA 545 SXHE 7in1 nejde sundat nůž ani vetší silou, 2.8.2016 Zakoupil jsem sestavenou sekcku VeGA 545 SXHE 7in1,a chtěl jsem si prebrousit nuz, ale nejde sundat, co s tim? |  | Westwood T1600, 20.9.2014 Náhradní díly si kupuji přímo v Anglii přes internet westwoodtractorspares.co.uk platím kreditní kartou, zboží mám do týdne poštou doma. Mají téměř vše a je tamkatalog náhradních dílů na všechny typy traktorů Westwood.:-) kupoval jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Proti krtkům, 17.5.2014 Ahoj taky jsem bojoval s krtama, kupoval jsem solarni plasice, gely, granule, zkousel jsem propan-butan, kde co a nic neucinkovalo. Potom jsem v Hornbachu koupil za asi 100 Kc past na krtka - dve dratena oka. Odhrabal krtinu, do chodbicky na kazdou... celý příspěvek > |  |
|
|
|