|
Příspěvky uživatele - 90.235
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Magnolie Genie, 21.2.2014 Dobrý den, máte ji někdo? Tahle rostlina mě naprosto okouzlila, jenže je dost drahá. Splnila vaše očekávání?
Děkuji. |  | Užrané rašící tulipány, 21.2.2014 Jako to snad fakt ne, loni jsem zasadila tulipánů 60 ks z Flory Olomouc, s mužem je milujeme. |  |
|  | Užrané rašící tulipány, 21.2.2014 Teda, trochu jsem podezření měla, ale bažanta jsem tu neviděla, jen havranů tu bylo plno. Cibuli jsem žádnou nenašla, ani obaly. Tak myslíte, že je vyžrali?! Řešíte to s nima nějak? |  | Užrané rašící tulipány, 21.2.2014 Dobrý den, byla jsem se projít po zahradě, loni jsem sázela tulipány. Už lezou, ale kolem jednoho hnízda je jakoby nakypřená zem a špičky jsou poničené, popř jakoby ukousané a válí se kolem. Tupipány byly vsazené v misce z králičího pletiva.
Má... celý příspěvek > |  | Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 30.1.2014 Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti nejen ohledně plodové zeleniny, ale i jakékoli jiné. Mám letos termín porodu v první polovině července. K tomu malé dítě. Potřebuju tedy práce na zahradě co nejvíc minimalizovat...
Děkuji. |  | Přežijí mladé stromky letošní divnou zimu?, 6.1.2014 Jak jsem snad psala v úvodním příspěvku, poslední výsadba proběhla na jaře 2013. Předpokládám tedy, že listy na stromech na podzim normálně opadaly. I na clematisu už mám letošní nový list, bohužel. |  | Přežijí mladé stromky letošní divnou zimu?, 6.1.2014 Dobrý den, máme vysazeno asi třicet rozličných ovocných stromů - jabloně, švestky, třešně, broskve, meruňky, blumu, moruši, hrušně, oeřšák, moruši. 1/4 jsme vysadili předloni na podzim, zbytek loni na jaře. Bohužel jsme včera při obhlídce zjistili,... celý příspěvek > |  | Magnolie začíná rašit, 2.11.2013 Dobrý den, mám semenáč magnolie, krásně košatý keř tak 1,8 m vysoký, vysazený loni na jaře. Bohužel po létě v tom chladném září opadala, teď po tom přechodném oteplení začala rašit? Máte s tímto někdo zkušenost? Mám ji nějak třeba obalit netkankou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|