Příspěvky uživatele - 142.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sedmikráska plnokvětá, 4.7.2019
Okrasné sedmikrásky jsou choulostivé. Trochu odolnější mi přišly sedmikrásky s jednoduchým květem. Když jsou květy červené, nebo růžové tak jsou do skalky pěkné i tak.
Kterou odrůdu jahod už nechcete ani vidět?, 17.10.2015
Ale pro prodej je S.S. i její dcera Karmen trochu problematická... Karmen - česká středně raná odrůda vyšlechtěná křížením odrůd G.Soltwedel a Sparkle. Zase pisete o naproste hlouposti o vecech, o kterych vubec nic nevite.
Kterou odrůdu jahod už nechcete ani vidět?, 17.10.2015
Karmen ma velke kere, ale hmotnostni vynos je podprumerny. Plody jsou mekke, snadno se otlačí až rozmačkají, pokud leží natrhané ve vyšší vrstvě. Na samotnou hmotnost plodu má zásadní vliv dutina uvnitř plodu. Typickým případem je odrůda Karmen,... celý příspěvek >
Křovinořez - rada, 15.5.2014
Zdravím, to FIAM, podívejte se na alibabu, kolik Kaxl stojí u prvoprodejce a potom teprve můžete něco psát o nenažranosti servisáků. Standa.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika