Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Homelite 4016, 3.5.2009
Šroubky jsou původní, jen jsou sundané omezovače, nastavte podle J.S. a podívejte se i na to lanko! TH TH to popsal dobře, běžná závada u těchto pil. B.R.
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 29.4.2009
Pan 235.12 Problém s plynovým lankem u Marunaky není ojedinělý. Základ problému je ve špatně naštelovaným plynovým lanku. Možná se vám to bude zdát až neuvěřitelný, ale i málokterý servisák dokáže přijít na to jak ho správně naštelovat. Nesmí se... celý příspěvek >
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 17.4.2009
Teť jsem si všim že tu máte anketu. Na to šmrdlání kolem domku a spotřebu pár litrů se to dá vydržet i s M2. Běžte do lesa každej den a uděljte 5 nádržek. Když se začalo jet na 1:50 byla to velká změna k lepšímu. Já jsem dělal v lesích 17 let a musel... celý příspěvek >
Stáří benzinu do pily, 17.4.2009
Jedině 1:50 v profi
Česnek jako lék, 23.3.2009
Prý pomáhá i na bolesti zubů?
Komatsu BCZ4500DW a BCZ4500CL, 12.3.2009
Pilový kotouč je původně určen na prořezávku mladých stromků, křů s průměrem do třech cm. Při prořezávce tak velkých průměrů se na úhlovou převodovku namontuje přípravek, který zajišťuje aby nás kotouč nemohl tzv. kopnout. Tak tolik teorie. V praxi... celý příspěvek >
elektrický vyžínač Ryobi RLT 1000 ex, 11.3.2009
Na 100m² je po pracovní stránce lepší benzinový vyžínač, tím spíše na žnutí trávy kolem plotu. Cena je zhruba stejná, k elektrický ale nutno dokoupit pořádnou prodlužovačku. S elektrickou by to také mohlo jít, ale elektrický motor nesnáší... celý příspěvek >
elektrický vyžínač Ryobi RLT 1000 ex, 10.3.2009
Čemu říkáte "menší plocha"?
Zelena zahrada, 19.2.2009
Je mi sympatické, když někdo pranýřuje, že úředníci dělají ze zákazníků nesvéprávné idioty, které musí stát, resp.úřad trvale vodit za ručičku. Na druhé straně však nechápu, že tento liberál současně schvaluje, když tentýž úřední moloch nařizuje... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 19.2.2009
Nedávné stanovisko antimonopolního úřadu k systému prodeje Stihl je tady.
Dolmar PS-420, nebo 420C a proč?, 12.11.2008
"akcelerátor fóra" - to je docela trefně vystižené a tuto skutečnost už dlouho zaznamenávám. Nicméně není to proti pravidlům a složitě se určuje odkud vlastně příspěvek došel, obvzlášť když pisatel použije dobrý anonymizer. Pravda je, že odpovědi... celý příspěvek >
Sekačka, 10.11.2008
Výrobky značky Flymo nepatří zrovna mezi kategorii výrobků, s kterými by se průměrný člověk zrovna spálil (made i England). Co jsem se setkal se závadami, tak většinou byly způsobeny nevhodným až destruktiním zacházením. Je to zajímavé, že obsluha... celý příspěvek >
Okružní pila Hecht 822, 7.11.2008
Takovou poklonu si snad ani nezasloužím. Ve svém příspěvku jsem psal, že pokud někomu něco není jasné, rád to vysvětlím a případě doložím výpočtem. Myslel jsem si že by to také nemuselo nikoho zajímat. No, pan Pooh neváhal a teoreticky to probral. Co... celý příspěvek >
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008
Co se týče životnosti motoru, nemám námitek. Znám motor vyrobený za 2.svět. války, který má kartáče, kluzná ložiska a sice už příležitostně, ale stále pracuje. Jediná udržba byla a je dolití oleje do mazniček. Při pohledu na dnešní motory je to až... celý příspěvek >
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008
Vcelku by se dalo souhlasit s Jirkou, až na maličkosti. Moc si nedovedu představit cirkulárku s motorem který má vinutou kotvu. Jeho otáčky bez zátěže jsou kolem 5000/min. a ty se okamžitě mění dle zátěže. Asynchroní motor má otáčky stabilnější a... celý příspěvek >
Další diskuze:  26272829  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika