Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roundap, 7.4.2015
To že u Vás na Slovensku desikují ještě nemusí být jako v polsku "tím nejlevnějším", ale může to být jako v ČR = tedy povolenou Bastou (glufosinátem). U glufosinátu je nejvýznamnějším zdrojem reziduí v potravě zase rýže.
Odrůdy brambor - doporučení, 7.4.2015
jj colette je výborná, ale náročná na posklizňové ošetření.
Roundap, 7.4.2015
nepublikovaná část odkazu u příspěvku výše Pokud máte jiné vysvětlení zdroje glyfosátu v potravním řetězci člověka, tak sem s ním... Připomínám, že pokud má být GF detekován v moči, musí být zdrojem potravina konzumovaná pravidelně alespoň 3×... celý příspěvek >
Co s nedodělanou "skalkou", 7.4.2015
souhlas, je to brutálně roztříštěné a nekoncepční. Někde je to přehuštěné a jjinde děravé - a bude se to zhoršovat. V první řadě bych kamení soustředil na místo, kde to má smysl. Tam kde se udrží půdopokryvné trvalkové koláče není kámen... celý příspěvek >
Vhodný strom, pod kterým se dá udělat posezení, 7.4.2015
Josefe, u mne turecké lísky po výsevu vyženou 150-210 cm dlouhý prut, který se rozvětví níže pouze pokud jej cca v srpnu zaštípnu. Parkové pak jsou opravdu po založení vyšších pater dole vyvětveny. Pro posezení je možné použít cca 5-7 letý stromek s... celý příspěvek >
Roundap, 7.4.2015
6 z 10 ti čechů sní ročně alespoň 20 kg brambor dovezených z Polska. V jejich vzorcích je glyfosát možné běžně detekovat. To, že by tam byl z období před sázením je nepravděpodobné ...
Popínavka do stínu, 7.4.2015 Obsahuje fotku
Rdesno baldžuánské (Fallopia baldschuanica) ... lidově opletka tedy pokud chcete ty bunkry pro děti ... (ale občas je potřeba to vyřezat úplně a nechat narůst z kořenových pupenů (pokud to neupraví právě takovým tím "bunkrováním" děti).
Řez staršího stromu, 7.4.2015
njn já bych nesahal ani na ty vnitřní větvičky a letos pouze sledoval jak stromek reaguje na změny ve svém okolí (světlo, hnojení,...).
Broušení řetězu strojně - jak je to s těmi úhly, 7.4.2015
S tím souhlasím, neotáčet ale pravidelně čistit orovnáváním - stejně úbytek materiálu je větší orovnáním než obrusem o měkký kov. Zasmolený kotouč ale málo brousí a hodně hřeje. Takže sklopnou jako je ta na obrázku nekupovat? Nebo bude možné... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015
Vážení, nemohli by jste se podepisovat. Já nevím jestli tady mlátíme prázdnou slámu dva nebo je nás 8m. K příspěvku, který tvrdí že Zongshen XP je kopií Hondy -- je to stejné, jako kdyby tvrdil, že Stihl je kopií Husqvarny.
Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 Obsahuje fotku
mně je to jedno, já se rozhodnul a koupil XP200 přímo v Libicích. Jen se tady najdou jedinci, kteří mou volbu zpochybňují tím, že jsem si měl koupit bastl s motorem HONDA odlišné specifikace než používá originál Vari. Už jenom to, že doporučený... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015
Ano, pokud koupíte originál od Vari, pak nekoupíte ani u bubnovky jinou specifikaci než Vámi uvedené (N2E8 a N2G7). Dovozce však připouští, že nekteré levnější specifikace mohou pracovat na "bubnovce" bez vlivu na 5letou záruku, ale při práci s DSK... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 2.4.2015
Pán asi nemyslí, ale cituje z stránek prodejce. Navíc dělá za všech jeho zákazníků blbce, když nakupují tak draho. Ty italský motory dovezené přes polsko přeci musí mít stejnou kvalitu i při ceně o 30% nižší, že.
Z čeho živý plot do těchto podmínek, 2.4.2015
na to stačí dát co 5 m občůrávací kolíky, aby některé věci přežily. Ale thuje patří k věcem, kterým dá psík přednost před kolíkem = tam to nefunguje. Ligustrum přežije s kolíky. Kolíky musí obšas označit/občůrat i páníček (zejména ihned po... celý příspěvek >
Z čeho živý plot do těchto podmínek, 2.4.2015
namrzá a co... když by někdo napsal, že se nestříhá sám a je nutno si pořídit nůžky tak si pořídíte betonový? Asi ne - takže když namrzne listí tak jej v předjaří ostříháte hlouběji a do půlky května máte vzhled podobný jako kdyby nenamrznul =... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika