|
Hnojivo pro Klanoprašku (Schizandru), 22.3.2015 Zdravím čím mi doporučíte hnojit klanoprašku čínskou, mám hnojivo pro drobné ovoce a keře.
Díky za rady |
 |
Calamondin opadavají listy, 8.3.2015  Tak bohužel listy seschly jestě víc a všechny fotky přikládám, nevíte čím to mohlo být, už sem calamondin měl asi 4 roky dokud mi ho nezlikvidovaly puklice ale tohle se mi nestalo.
Díky
|
 |
|
 |
Calamondin opadavají listy, 6.3.2015 už jsem ho přesadil a dal na jižní okno snad to pomůže |
 |
Calamondin opadavají listy, 6.3.2015 maximálně jednou za týden |
 |
Calamondin opadavají listy, 6.3.2015  Zdravím
dostal jsem calamodin na Vánoce a dal ho na severním okno, max 20 stupňů.Pár dnů zpět se začaly kroutit listy a schnout, vypadá že schnou i konce větví jsou vrásčité, měl hodně plodu, které jsem otrhal a nechal jen pár. ale beze změn.Mám... celý příspěvek > |
 |
Muchovník bílý povlak, 26.7.2014  Zdravím
mám muchovník olšolistý, a začali se mi dělat hnědé fleky na listech, a ze spodu listů bilý povlak a když tam přejedu dlají se chuchvalce viz fotky.
Poradí mi někdo co to může být nebo jestli je ten povlak normální.
Díky za... celý příspěvek > |
 |
Klanopraška (Schizandra) čínská hnědnutí listů, 18.7.2014 Na balkóně |
 |
Vanilka pravá, 18.7.2014 Zdravím,
poradí mi někdo jak se starat o vanilku aby kvetla a plodila.
Substrát, umístění, osvětlení, vlhkost, přezimování.
Díky |
 |
Klanopraška (Schizandra) čínská hnědnutí listů, 17.7.2014  Zdravím
poradí mi někdo proč mi takhle od spiček hnědnou listy schizandry?
díky
|
 |
Vitánie snodárná, 18.5.2014  Zdravím
na první fotce je vitánie snodárná a na druhé by měla být taky, ale má světlejší listy a vypadá trochu jinak. Nevíte jestli existuje víc druhů.
Díky
|
 |
|
 |
O jakou rostlinu se jedná, 18.5.2014  Zdravím
Poradí mi někdo o jakou rostlinu se jedná, semínko bylo zasazené loni, vyklíčilo letos na jaře ale už neví co to je.
Díky
|
 |
Kustovice čínská a kustovnice cizí, 13.5.2014 tak ta druhá rostlina by měla být kustovnice čínská odrůda ANNY zná ji někdo |
 |
Kustovice čínská a kustovnice cizí, 13.5.2014  Zdravím na obrázcích jsou kustovnice čínská (lycium chinese) a kustovnice cizí (lycium barbarum),může mi někdo poradit která je která a jak je to s plody kustovnice cizí
díky
|
 |
Sekvojovec obrovský, 2.3.2014 Zdravím
poradíte mi někdo jaký zvolit substrát pro asi 10cm sazenici této sekvoje.
Děkuji Zdeněk |
 |
Pachira vodní aquatica subtrát, 2.3.2014 Zdravím
poradí mi někdo jaký je ideální substrát pro tuto rostlinu jestli, neutralní nebo kyselejší, přidat šterk nebo perlit.
A pokud máte i další rady k pěstovaní rad si je poslechnu.
Díky Zdeněk
|
 |