Příspěvky uživatele - 88.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 14.5.2014 Obsahuje fotku
Finíka mám oranžovýho.
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.5.2014
Tak to jsem netušil s těma vlkama, myslel jsem, že se ty stonky rozdvojí sami apod. zkusím to ještě dohnat, některý vlky jsem dal do hlíny a vody tak to možná ještě stihnu. Ten Finík chce to samý co? Dík.
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.5.2014 Obsahuje fotku
Mám je na balkoně na parapetu za polycarbonátem - teplo a málo světla. Všechny zálisky jsem vylamoval - nevěděl jsem že je mám nechat tak to vyzkouším a možná je i zaštípnu.
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.5.2014
Nemáte nějakou fotku rostliny, aby bylo vidět ty výhony? To jsou jako zálisky. Já mám děvočku přes dva metry dlouhou a nevím jak jí zastavit a patra s vijanama jen 4ks. Dík.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 12.5.2014
To nechápu jak můžete mít takhle silný stonky, to je nějaká speciální odrůda?
Rajčata pro sezónu 2014, 9.5.2014 Obsahuje fotku
První rajčata.
Rajčata pro sezónu 2014, 7.5.2014 Obsahuje fotku
Tady u těch jsem to udělal a ted jsem zjistil, že namám hlavní stonek, takže jsem je vlastně zaštípnul?
Rajčata pro sezónu 2014, 6.5.2014
Nikdo neví jak tvarovat tyto stonky?
Rajčata pro sezónu 2014, 5.5.2014 Obsahuje fotku
Moje balkonovky už jedou jako blázen. Lednový se začínají červenat.
Brynza, ovčí sýr, korbáčky, 2.4.2014
Chci se zeptat kolik stojí na Slovensku brynza, obyčejný sýr "bílý" a korbáčiky nebo nitě. Dík.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika