|
Příspěvky uživatele - 171.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olověnec Plumbago au, 31.7.2008 Já mám olověnec již asi deset let a je to opravdu krásný mohutný keř. Na zimu mu ostříhám větvě zhruba o jednu třetinu z důvodu uskladnění, a ukládám ho na půdu, pokud možno trochu na světlo. Na půdě je v zimě teplota okolo 5°C a olověnec to... celý příspěvek > |  | Hrušeň neplodí, 15.2.2008 Vážený pane,
myslím, že je to hrušeň Clappova, takže z Vaší odpovědi vyplývá, že by snad rodit měla teprve začít. Zatím nikdy nekvetl ani jeden ze dvou stromů, jsou sazené vedle sebe. Velkou hrušeň mají také u sousedů. Půda je asi 40 cm ornice a pod... celý příspěvek > |  |
|  | Přerostlé růže, 15.2.2008 Název růží si bohužel nepamatuji, je to již dávno, co jsem je sadila. Ale zřejmě jde o popisované sadové růže - asi se i nějak jmenují, ale jak, to nevím. Do vázy jsou ideální, bohatě kvetou, ale na záhonu až tak hezky nevypadají, mám jich čtrnáct... celý příspěvek > |  | Přerostlé růže, 14.2.2008 Prosím o radu, máme keřové růže vysázené asi před osmi lety, ale dorůstají do výše 1, 7metru. Vloni jsem tu dostala radu, že to je stříháním nakrátko, že mám stříhat na 3 - 5 oček. Stříhala jsem na 5 oček, ale růže stejně vyrostly opět vysoko.... celý příspěvek > |  | Hrušeň neplodí, 14.2.2008 Prosím o radu, zasadili jsem dvě hrušně vedle sebe před osmi lety, ale ještě neplodily. Čím to může být? Děkuji. Lia |  | Výsev paprik, 14.2.2008 Prosím o radu, jak a kdy (myslím, že je právě vhodný čas), vysét papriky a potom pěstovat na zahrádce - nemám skleník ani fóliovník. Děkuji. Lia |  | Jaké je nejvhodnější hnojivo na thuje?, 13.3.2007 Jaká je vhodná dávka k ovocným stromům? Chci pohnojit ovocné stromy i tůje. Děkuji. |  | stříhání thůjí, 13.3.2007 Poradí mně někdo, kdy se mají tůje stříhat, aby zhoustly a rostly také do šířky pro zhoustnutí plotu? Děkuji. |  |
 |
|
|
|