|
Příspěvky uživatele - 40.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsev nebo sadba do skleníku?, 7.3.2012 Díky za odpověď. Jen pro upřesnění : co jsou to,,přísady´´? |  | Srovnání pozemku s MS19 - jak na to?, 18.4.2011 Ano, bohužel to byl hlavní důvod koupi :-(No nic, budu to muset vyřešit větším strojem. Díky za radu, snad se to pak časem naučím. |  |
|  | Srovnání pozemku s MS19 - jak na to?, 18.4.2011 Hmm, super. Takže co by jste mi poradil? |  | Srovnání pozemku s MS19 - jak na to?, 18.4.2011 Tak jsem dnes zkoušel obojí a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce.Rotavátor mi skákal po drnech a měl tendenci neustále ujíždět, takže jsem po pár minutách měl ruce jak orangutan.
Nazul jsem ocelová kola, nasadil závaží a pluh a : díky nerovnostem... celý příspěvek > |  | Srovnání pozemku s MS19 - jak na to?, 17.4.2011 Dobrý den,
zakoupil jsem starší MS19 s veškerým příslušenstvím a chtěl bych srovnat cca 300m přikoupené zahrady. Pozemek je značně hrbolatý, velké drny apod.,léta byl nevyužíván.
Otázka zní, jak na to? Mám to zkusit rovnou kultivátorem, nebo... celý příspěvek > |  |
|
|
|