|
Příspěvky uživatele - 26.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Réva ve skleníku, 7.8.2011 ¨Pal'o, mám odrůdu Kodrjanku a BV-47-1-6. Kmínek mám vysoký 1 m, silný jako propiska a tažně dlouhé 2,5 m Dáda |  | Réva ve skleníku, 5.8.2011 Skleník mám dlouhý 4,5 m, mám tam dvě sazenice, jednu u vchodu a druhou v čele a chtěla bych mít od každé jedno podélné rameno. Dáda |  |
|  | Réva ve skleníku, 2.8.2011 Wimpi, moc děkuji za radu. Dáda |  | Réva ve skleníku, 1.8.2011 Po loňském neúspěchu, kdy mi nevyrostly / neujmuly se/ ve skleníku sazenice révy, jsem to nevzdala a na podzim zasadila nové. Skvěle rostou, kmínek je silnější než tužka a vedu je podél skleníku na drátu. Jsou již dlouhé asi 3 m. Do výšky... celý příspěvek > |  | Jak správně pěstovat růžičkovou kapustu, 1.7.2011 Na jaře jsem zasadila růžičkovou kapustu. Vyrostla mi do výšky cca 50 cm, ale měla velké množství velikánských listů. Růžičky žádné netvořila. Tak jsem z každé rostliny ulámala asi 5 spodních listů. Četla jsem v příspěvcích, že se má ulomit... celý příspěvek > |  | Papriky, rajčata a mráz, 12.5.2011 Letos jsem byla velmi nedočkavá a dala jsem před zmrzlíky do skleníku a foliáku papriky a račata. Zmrzlíci se předešli a všechno to omrzlo, vrcholky paprik /měly již 3cm plody/a listy rajčat. Nyní nevím, co dál, je možné, že se ještě vzpamatují, nebo... celý příspěvek > |  | Dursban a krtonožka, 7.4.2011 Ve skleníku mám opět krtonožky. Již mi zlikvidovaly 20 kedlubnů a 10 salátů. Přečetla a vyzkoušela jsem všechny možnosti hubení, zatím bez úspěchu. V obchodě jsem narazila na přípravek Dursban. Máte s ním nějdo zkušenosti, zda ho lze použít i na tuto... celý příspěvek > |  | Semínka ze zakoupené papriky, 23.3.2011 Podle zkušenosti mé kamarádky lze jeden rok vypěstovat velké papriky, podobné mateční. Příští rok ale z této úrody se již nemají sbírat semena, protože papriky již tak pěkně nenarostou. Dáda |  | Angrešt a mech, 5.11.2010 Prosím o radu.
Zahradu máme u rybníka. Vždy, když zasadíme angrešt nebo rybíz se nám na stromcích objevuje mech.Starší stromky i když rodí, jsou celé obrostlé. Může měkdo poradit, co je příčinou a jak mech na stromcích zlikvidovat?Děkuji Dáda |  | Vrtaná studna 80 m - jakou hadici?, 20.7.2010 Ještě dodatek-na 50 metrovou hloubku si budete asi muset nachat čerpadlo udělat u odborníka, protože se standartně nedodává tak dlouhý kabel.Nevím? |  |
|  | Vrtaná studna 80 m - jakou hadici?, 20.7.2010 Tak již se ty výškové rozdíly trochu zmenšily a protože nebudete čerpat vodu pro potřebu domácnosti.kde je třeba dalších 25metrů, ale pouze do nádoby nad teren, odhaduji asi 3-5 metrů výšky a vystačíte s dopravovaným množstvím vody asi 100 litrů/hod,... celý příspěvek > |  | Vrtaná studna 80 m - jakou hadici?, 19.7.2010 Ta studna je hluboká 80 metrů, ale jaká je hladina vody?Čerpadlo se nepouští až na dno, a voda se také neodčerpává do dna vrtu.Ten, kdo dělal vrt Vám měl vysvětlit jak hluboko dát čerpadlo, a na jaké hladině-min.a max.vrt provozovat. |  | Réva ve skleníku, 2.7.2010 Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřila, koupila jsem opravdu roubované sazenice. Dáda |  | Réva ve skleníku, 2.7.2010 Jsem úplný začátečník, přečetla jsem si veškeré příspěvky, zakoupila a pročetla Pěstujeme révu vinno uod Krause, Pěstujeme stolní odrůdy a Pěstování révy vinné od Pavlouška. Zdálo se mi, že jsem schopna dle návodu zasadit podnož a těšit se, jak réva... celý příspěvek > |  | Kodrjanka - co dál?, 13.6.2010 Letos jsem zasadila do skleníku révu Arkadii a Kodrjanku. Očka dlouho spala , hlavně Kodrjanka, měla malinké lístečky a narostla asi na 6 cm. nyní se zdá, že Arkádia začala růst / je stále velká 6 cm, ale začaly se dělat malé výrůstky,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|