Příspěvky uživatele - 18.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kde pěstovat dýně, 30.3.2009
ahojda mám takový možná hloupoučký dotaz... Musí se dýně pěstovat jen na hnoji nebo ji můžu zasadit i do záhonku? máme na pozemku takovou kupici loňské posekané hnijící trávy - myslíte, že by se tam dýni dařilo nebo je lepší ji dát do... celý příspěvek >
Motorová pila Dolmar PS 420, 2.12.2008
zdravim. od letoska jsem take spokojenym uzivatelem 420, a prace s ni je velice prijemna. je to sice ma prvni pila (doufam, ze take posledni), takze nemam srovnani, ale v ruce drzi velmi pekne a zatim jsem s ni spokojen.
Přípravek na čištění sekačky, 15.5.2008
Ten přípravek na hadici bych nekupuval, navíc i instalované přípravky nikdy dokonale sekačku nevyčistí.Mám s tím zkušenosti a nepoužívám to, jisté jsou ruce a ruční vyškrábání nečistot. navíc když vše prolejete pravidelně vodou, odnese to sekačka... celý příspěvek >
Cub Cadet 1023 RD, 14.2.2008
Profesionální stroj s absolutně dokonalým zpracováním každého detailu: hydrostatem, tempomatem, svářeným rámem, litinovou přední nápravou, přímým kardanovým pohonem a dalšími technickými vymoženostmi. Elektrický zdvih snadno vyjímatelného... celý příspěvek >
Modřín převislý - opadané jehličky, 10.10.2007
Tak teď jste mě vyděsili. Právě jsem si chtěla zakoupit převislý modřín, ale teď nevím. Jeho cena totiž není zanedbatelná. Najde se také někdo komu hezky roste? Chtěla jsem ho umístit před dům na jižní stranu a obávám se, abych o něj nepřišla. Irena
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika