|
Příspěvky uživatele - 247.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc a úhyn ryb, 17.2.2013  Přidávám ještě fotku jezírka. Myslíte, že se tam kočky dostanou? |  | Nemoc a úhyn ryb, 17.2.2013  Prosím o váš názor a radu. Někdy koncem listopadu jsem zjistila, že některé ryby mají na těle takové boláky. V jedné prodejně mi bylo doporučeno nemocné ryby dát do akvária a léčit. Poslali mi léčivý přípravek "Protector" a vzduchovač. Bylo mi... celý příspěvek > |  |
|  | Filter mab, 1.11.2012 Obšlehnutý princip skrápěného filtru, na první pohled spousta zásadních nedostatků (kapacita filtru, zanesení a následně nesnadnost čistění, výměna zeolitu, odpudivý až hnusný design, atd...) Za mě never more!
|  | Tester PH a chloru, 6.5.2012 Vloni jsem si koupila podobný (možná je to ten samý, stál kolem 300,- Kč), vůbec neměřil, takže jsem ho vrátila a znovu přešla na papírky. Nevím, možná má někdo jiné zkušenosti. |  |
|
|
|