Příspěvky uživatele - 165.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Osázení hlubokého jezírka, 13.7.2012
Do našeho jezírka bez mělčiny bychom chtěli leknín. Když má jezírko hloubku 110 cm, mohu nádobu s leknínem položit až na dno?  Doroste leknín až na hladinu a jestli ano, za jak asi dlouho? Nehrozí uhnití?
Sklizeň rajčat 2012, 11.7.2012
Jj, díky, už se stalo :) Jinak jsem právě dokončila ochutnávku prvních rajčátek určených dle Mirka jako Idyl, Vilma a Venus. Moučnatá nebyla, celkem mi chutnala, ale jak bych to řekla, jakoby ta rajčata byla málo rajčatová  :) Idyl byla asi... celý příspěvek >
Rozmnožování růží, 11.7.2012
Lído děkuji, už mám vyhlídnuto pár dalších růží u rodičů na zahrádce, tak půjdu škemrat a budu též sázet řízečky :)
Jak vyčistit jezírko od řasy, 11.7.2012
Včera jsme byli v zahradnín centru zakoupit rostliny do jezírka. Paní byla velmi vstřícná a milá, radami nešetřila a tak jsme se dověděli, že nejlépe z rostlin čistí vodu vachta trojlistá, tudíž jsme ji zakoupili. Omrkli jsme dvě nádherná jezírka,... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 7.7.2012
Mirku, moc díky:) Ale Kristova noho, vždyť to je v Estonsku :)))! Jak se takový obchod realizuje, je-li to vůbec možné? A na kolik pak taková sranda vyjde i s poštovným?
Nejchutnější rajčata, 7.7.2012
Prosím vás, kde seženu semínka té odrůdy Sladkaja Děvočka? Nemůžu to na netu nikde najít.
Domácí ořechovice, 4.7.2012
Můžu ořechy natrhat i teď? Není už pozdě?
Cuketa neplodí, 4.7.2012
Nikdy mi nerozkvete samčí i samičí květ najednou. Ten rozkvetlý vždy "zaklapne", než ten druhý rozvije. Samičí plůdek pak vždy zajde. Číhám na ně, až pokvetou spolu, abych je opylila, ale pořád nic. Už jsem docela naštvaná. Cuketa jak hrom a plody... celý příspěvek >
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 30.6.2012
Děkuji za obě předchozí odpovědi? Můžu se ještě zeptat, jak je to se škodlivostí přípravků? Který z nich je nejméně škodlivý? Ale pravděpodobně to asi vyjde nastejno, že? :)
Mnohokrát děkuji za odpověď :)
Zatím mám pěkná rajčata bez postřiku. Začínám se ale bát napadení plísní a chtěla bych je postříkat. Protože už začínají červenat plody, nechci čekat 3 týdny, což je ochraná lhůta. Je něco, co má OL třeba jen 3 dny?
Čím škodí mravenci?, 19.6.2012 Obsahuje fotku
No tak začnu boj s mravenci. Myslíte, že tatkto ožrané ostálky mohou být též dílem mravenců? Mám skoro na každé podobné díry :(
Čím škodí mravenci?, 19.6.2012
Na záhonech mám spoustu mravenců, některé rostliny jsou ožrané, některé sazeničky jakoby padly a uvadly bez viditelné příčiny. Mohly by to být mravenci?
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012
Také asi záleží na síle toho drátu ne? Pokud tam protáhnu takový ten co je slaboučký skoro jak nit, tak by té mědi snad nemuselo být tolik ne? :)
Rozmnožování ruží, 16.6.2012
Přinesla jsem si nádhernou pnoucí růži. Mohu ji nyní dát pod tu sklenici? Není na to moc velké vedro? Nebo ji dát do vázy a počkat až odkvete, mezitím snad bude příhodnější počasí, tak bych ji tam dala, až nebudou ty vedra. Nebo je to jedno?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika