|
Příspěvky uživatele - 165.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012 Tak to by mě opravdu zajímalo, co vám odpoví. Určitě pak dejte vědět :) |  | Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012 Můžete mi prosím podrobně popsat, kde přesně a jak jste je propíchl? Opravdu by to mohlo zamezit plísni? Je to pro mě překvapující informace. |  |
|  | Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 16.6.2012 Moc děkuji všem za cenné rady. Doufám, že tedy vše udělám správně a příštím rokem se budu těšit z krásných záhonů s tulipány :) |  | Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 15.6.2012 No to jste mě moc neuklidnil :-))) Ale tak snad když je zasadím na stejné místo, jako byly doposud, tak je snad nesežerou ani na podzim :-) |  | Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 14.6.2012 Letos jsem vytahala všechny cibule tulipánů a v bedýnce jsem je nechala proschnout. Chtěla jsem je uskladnit, ale nevím, jestli mám sloupnout tu suchou slupku nebo ne. Také se mi od některých cibulí odlomily kořeny. Vadí to nebo vyrostou nové? Ty... celý příspěvek > |  | Bazalka přestala růst, proč?, 12.6.2012 Moc díky za informaci, budu se tedy těšit na teplejší dny. Snad se konečně dočkám nějakého přírůstku :) |  | Bazalka přestala růst, proč?, 12.6.2012 Takže až bude slunečno, mohu očekávat, že konečně poroste? |  | Bazalka přestala růst, proč?, 12.6.2012 Zasela jsem bazalku do malých květníčků, krásně začala růst, tak jsem ji přesadila na záhon. Od té doby se úplně zarazila a nevyrostla snad vůbec. Už je přesazená měsíc :-(Nevíte, kde je chyba? Díky |  | Cuketa neplodí, 11.6.2012 Renato a Mirku díky za reakci. To jsem nevěděla, tak zatím mám samé samce se stopkou :D Tak snad se holky polepší :D |  | Cuketa neplodí, 11.6.2012 Moje letošní cuketa měla už asi 10 květů, ale ze žádného se zatím neutvořil plod. Čím by to mohlo být? |  |
|  | Letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 14.5.2012 Slimáci také nesežerou pivoňky
|  | Jakou motorovou pilu, McCulloch či Hecht?, 1.12.2010 Dobrý den. z těchto pil, jednoznačně hecht. 945-ka vyzkoušená pila a ač čína, docela dělník a držák. Na Vaši potřebu naprosto dostatečná a s výkonovou rezervou. Možno použít i na náročnější práce, třeba pro přípravu paliva v lese. Opravdu vůbec se... celý příspěvek > |  | Motorova pila poulan, 23.11.2010 Do pily značky Poulan bych osobně míchal palivo rozhodně v poměru 1 : 40. Kvalitní olej je samozřejmostí! Jistota je jistota. |  | Oplatí sa kupit pilu Zenoah?, 10.11.2010 Na toto množství a tyto průměry dřeva bych určitě volil trochu silnější pilu než je stihl-250. Obsahově kolem 50 cm a výkonově kolem 3kw! věřte mi, že trochu výkonu navíc se vždy hodí a práce Vásbude jináč bavit a těšit.Pár pil mi již prošlo rukama a... celý příspěvek > |  | Oplatí sa kupit pilu Zenoah?, 10.11.2010 Dobrý den. Jestli jste byl se stihlkou spokojen, vyměnte ji za novější model a jestli chcete změnit značku, určitě neuděláte chybu s husqvarnou, dolmarem,solem, jonseredem.Zenoah bych nechal ležet.I když původní pily této značky byly asi poměrně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|