Příspěvky uživatele - 39.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata v květináči - Jaký květináč?, 26.5.2014
Já mám rajčata v obyčejných kýblech od barvy a líbí se jim tam. Pouze jsem jim udělala díry do dna, aby odtékala přebytečná voda
Rajčata - divné zbarvení listů, 26.5.2014
nechala bych listy tak a pokud začnou schnout, oškubala bych je. Já jsem teda začátečník, řešila jsem tady černé-fialové listy, žluté listy a stačilo pěkné počasí, sluníčko a rajčata mám krásné a po žlutých listech ani památky. I ty černé začínají... celý příspěvek >
Černé tečky na listek u rajčat, 18.5.2014
nevadí rajčatům, co jsou v truhlících, že na ně prší?
Černé tečky na listek u rajčat, 18.5.2014
není to plíseň? Měla bych už aplikovat nějaký postřik, i na rajčata v záhonu a v truhlících? Přemokřené to možná bylo, pršelo na to, ale vespod truhlíků jsou díry, aby odtíkala přebytečná voda. Kristalon už každý týden aplikuji.
Černé tečky na listek u rajčat, 18.5.2014 Obsahuje fotku
Prosím, co to může být? Objevilo se mi to na rajčati, co mám na balkóně, spodní listy nejdříve žloutly, pak se utvořili černé tečky a osychají. Začíná se to objevovat i na nových listech, viz. foto
Listy rajčat zčernaly/zfialověly a zežloutly, proč?, 14.5.2014
Tak to jste mě potěšila, že se zlepší, jak bude tepleji, sice bude asi pozdější úroda, ale jsem ráda, že jim není konec a vzpamatují se. Já jsem si myslela, že mám pěkné sazenice do té doby, než donesla ven své sazenice sousedka, která je má asi... celý příspěvek >
Listy rajčat zčernaly/zfialověly a zežloutly, proč?, 13.5.2014
Ano, jsou čerstvě přesazené na záhon. Ale už doma mi přestaly růst a začaly žloutnout, venku zfialověly. Mám jim teda nějak pomoct? Ty listy dostanou zpět svou barvu nebo se mají ostříhat?
Listy rajčat zčernaly/zfialověly a zežloutly, proč?, 12.5.2014 Obsahuje fotku
Jak jsem psala dříve, mám dvě odrůdy rajčat. U cherry rajčátek mi listy zežloutky a obyč. keříkových rajčat mi zčernaly, místy zfialověly a já nevím proč :-(... Zastavil se i jejich růst. Mají šanci na přežití?
Žloutnutí a následné zčernání listů rajčat, 9.5.2014
A když už mám v truhlících nasypaný ten Cererit? Tak k němu mám přidat i ten Kristalon Start? Našla jsem na netu i Kristalon zdravé rajče a paprika.
Tak zajímavé je, že mám i papriky, které mám krásné a už i kvetou a jsou úplně stejně pěstované, jako ty rajčata. Stejně jsou přesazené do uni substrátu, stejně jsou zalévané, jen byly v jiné místosti za oknem. Takže zřejmě paprikám tento substrát... celý příspěvek >
A co Hoštické hnojivo na rajčata a papriky? To má sousedka :-)
Grrr, samozřejmě mi tchýně řekla, ať tam hned nasypu Cererit. Ona asi nechce, aby mi ta rajčata rostla či co :-(
Tak jelikož jsou v záhonech, tak se snad nedají zalét moc, ne? Zasadila jsem je až po listy, ty odumírající žluté jsem otrhala a zasadila až po zelené listy. Kořenový bal jsem (bylo ho celý obsah kelímku) dala jakoby naležato, šikmo, radila mi... celý příspěvek >
Takže vidím opět problém v substrátu, do kterého jsem je přesadila a taky, že jsem je nepřihnojovala :-(... no jo, jsem začátečník, minulý rok jsme se přestěhovali, já si udělal velký záhon, který jsem celý zryla s koňským hnojem a už se těšila na... celý příspěvek >
Dalo by se říct, že se jim přestalo dařit po přesazení do uni substrátu, kdežto sousedka přesadila do substrátu pro rajčata a papriky. Takže špatný substrát mi zmrzačil rajčata? Dá se to ještě nějak zachránit? Malá převislá rajčátka jsem dala do... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika