|
Příspěvky uživatele - 44.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňka odolná monilioze? Clarina, Harlayne, Lerosa, 1.1.2015 Na mé zahradě vykazuje dobrou odolnost proti moniliovému úžehu Harcot, výbornou Darina. |  | Harogem, 1.1.2015 Odrůdu Harogem sice nepěstuji nikterak dlouho, ale musím se plně ztotožnit se závěry pracovníků VŠÚO Holovousy, že se jedná o odrůdu velmi vnímavou k moniliovému úžehu. V květu patří k těm odolnějším vůči mrazu, bohatě plodí, plody jsou trochu menší,... celý příspěvek > |  |
|  | Zřejmě poslední mrazík, 8.5.2014  Zdravim ve spolek tak jsem se byl podívat na svojí révu minulí týden vypadala fantasticky, dnes se mi chtělo brečet.Přikládám foto mám ji u pergoli jako ozdobu měla pěkný 10cm výhonky s nasazenými květy a ted abych to snad vykopal.Těch dalších... celý příspěvek > |  |
|
|
|