Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Popenec v trávníku, 17.8.2017
Takže vlasně nefunguje nic...
Ohlodané plody rajčat, 15.8.2017
Housenky, nic jiného.
Identifikace plevele, 13.8.2017
Laskavec
Ako lacno a ekologicky znížiť tvrdosť vody v bazéne, 8.8.2017
S tou kalafunou jste na to přišel jak? Dosud jsem žila představou, že je v myčce iontoměnič a sůl je pro jeho regeneraci.
Tuje - skudce, 7.8.2017
Nikde
Co to zasadili ve Varšavě?, 2.8.2017
Já bych tipovala spíš impatiens Nová Guinea
Teplota ve skleníku během tropických dnů, 31.7.2017
Podobně, mám zastíněnou i jednu boční stěnu (jižní strana). I tak je tam přes 40 stupňů.
Molice na rajčatech, 30.7.2017
Dává je to subtropická vosička
Harbinger, 27.7.2017
Harbinger to nebudou, ty jsou docela drobné.
Nezralé papriky, 26.7.2017
Není, jen při předčasném utržení mohou být hořké. Kdysi někdo dával návod, jak poznat, že zelená paprika je vhodná k utržení - plod lehce ze strany zmáčknout, pokud v něm "lupne", tak se může konzumovat.
Zníženie PH pomocou kyseliny, 25.7.2017
Jo a ještě jedno varování - na chromovaných površích (vodovodní baterie) dojde k reakci chromu a kyseliny a povrch je nenávratně poškozen. U některých typů nerezi může dojít taktéž k poškození povrchu, vzniknou velmi špatně nebo úplně neodstranitelné... celý příspěvek >
Tak určitě to nalévejte na zemi. Pokud by se vám, nedej bože, ten kanystr na stole překlopil, vypadl z ruky, tak se zlejete celá, takhle by to odnesly boty a nohy. Jsem chemik a nikdy jsem při práci s HCl za studena žádné ochranné pomůcky... celý příspěvek >
Co je na tom nebezpečné? Neřeknu, kdybyste přeléval k. sírovou, ale chlorovodici? Nesmíte lít z výšky, nejlépe jen barel naklonit a lít po stěně kbelíku nebo jiné nádoby, nejlépe s výlevkou, abyste z ní mohl odlít do té odměřovací nádoby (válec,... celý příspěvek >
Choroba brambor, 24.7.2017
To vypadá na drátovce
Plody paprik, 21.7.2017
Není to spálenina, je to tzv. antokyanové zbarvení
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika