|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Popenec v trávníku, 17.8.2017 Takže vlasně nefunguje nic... |  | Ohlodané plody rajčat, 15.8.2017 Housenky, nic jiného. |  |
|  | Identifikace plevele, 13.8.2017 Laskavec |  | Ako lacno a ekologicky znížiť tvrdosť vody v bazéne, 8.8.2017 S tou kalafunou jste na to přišel jak? Dosud jsem žila představou, že je v myčce iontoměnič a sůl je pro jeho regeneraci. |  | Tuje - skudce, 7.8.2017 Nikde |  | Co to zasadili ve Varšavě?, 2.8.2017 Já bych tipovala spíš impatiens Nová Guinea |  | Teplota ve skleníku během tropických dnů, 31.7.2017 Podobně, mám zastíněnou i jednu boční stěnu (jižní strana). I tak je tam přes 40 stupňů. |  | Molice na rajčatech, 30.7.2017 Dává je to subtropická vosička |  | Harbinger, 27.7.2017 Harbinger to nebudou, ty jsou docela drobné. |  | Nezralé papriky, 26.7.2017 Není, jen při předčasném utržení mohou být hořké. Kdysi někdo dával návod, jak poznat, že zelená paprika je vhodná k utržení - plod lehce ze strany zmáčknout, pokud v něm "lupne", tak se může konzumovat. |  |
|  | Zníženie PH pomocou kyseliny, 25.7.2017 Jo a ještě jedno varování - na chromovaných površích (vodovodní baterie) dojde k reakci chromu a kyseliny a povrch je nenávratně poškozen. U některých typů nerezi může dojít taktéž k poškození povrchu, vzniknou velmi špatně nebo úplně neodstranitelné... celý příspěvek > |  | Zníženie PH pomocou kyseliny, 25.7.2017 Tak určitě to nalévejte na zemi. Pokud by se vám, nedej bože, ten kanystr na stole překlopil, vypadl z ruky, tak se zlejete celá, takhle by to odnesly boty a nohy. Jsem chemik a nikdy jsem při práci s HCl za studena žádné ochranné pomůcky... celý příspěvek > |  | Zníženie PH pomocou kyseliny, 25.7.2017 Co je na tom nebezpečné? Neřeknu, kdybyste přeléval k. sírovou, ale chlorovodici? Nesmíte lít z výšky, nejlépe jen barel naklonit a lít po stěně kbelíku nebo jiné nádoby, nejlépe s výlevkou, abyste z ní mohl odlít do té odměřovací nádoby (válec,... celý příspěvek > |  | Choroba brambor, 24.7.2017 To vypadá na drátovce |  | Plody paprik, 21.7.2017 Není to spálenina, je to tzv. antokyanové zbarvení |  |
 |
|
|
|