|
Už postřik na kadeřavost?, 23.2.2013 ja som pocul naopak. Sulka ako prevencia na jesen a mozno postriekat aj okolo stromku. Je to viac spinavy postrek, na jesen tak nevadi. ako postrek v presny cas su najucinnejsie mednate pripravky. |
 |
Pěstování rajčat 2013, 15.12.2012 Nieco podobne som chcel skusit, ale odrezat priamo z rastlin zo zahrady neskoro na jesen. Ale nakoniec som sa na to vykaslal a budem sadit zo semien. |
 |
|
 |
Kompost - urychlovač, 30.11.2012 Videl som nemecky doku o pestovani rekordnych tekvic. Tipek mal kompost prikryty asi 5 cm polystyrenom. Ked zdvihol polystyren, kadilo sa z neho ako z horuceho kotla. |
 |
Termín výsadby česneku, 13.11.2012 no tu v ba bolo obcas do 15 st. Mozno aj malinko viac. Ked sa slnko oprie tak aj viac. |
 |
Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 28.3.2012 Podľa autorov publikácií o marhuliach sa tieto ovocné stromy s úspechom darí pestovať aj na severnom Kaukaze. Nepochybujem, že ich tam pestujú v "otevřené poloze". Kontinentálna klíma im, ako píše Petr, svedčí zrejme viac ako neustále jarné výkyvy... celý příspěvek > |
 |
Papriky a feferonky, 5.11.2011 Ja som urobil taky pokus, co ma inspirovali feferonky niekde v restike uz ani neviem kde. Namiesto octu zarobena kyselina citronova s cukrom a solou... dost silny koncentrat. Feferonky to zjemni a je to pochutka. Mozno trosku nakladnejsie ale... celý příspěvek > |
 |
Termín výsadby česneku, 5.11.2011 S vysadbou stale cakam... mrazy nehlasia a dnes sa obcas nedalo vonku pracovat ani vo svetry. |
 |
Sušená rajčata v oleji, 5.11.2011 My sme susili dost... stavnaty stred vybrali von a nepokazili sa. Zmakli nasiaknutim oleja. Ale ci su lepsie alebo horsie ako kupovane neviem. |
 |
Vymena spojkovych lamiel na Agzate, 15.8.2011 Páni, dnes som bol nútený kúpiť si sťahovak na spojku na agzat priemer 120, hm z bybety to nepasuje - maly priemer, a tak som kupil v predajni s malotraktorami sťahovak... cena nekresťanská 13 €. Ale čo už, keď to treba. |
 |