Příspěvky uživatele - 224.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už postřik na kadeřavost?, 23.2.2013
ja som pocul naopak. Sulka ako prevencia na jesen a mozno postriekat aj okolo stromku. Je to viac spinavy postrek, na jesen tak nevadi. ako postrek v presny cas su najucinnejsie mednate pripravky.
Pěstování rajčat 2013, 15.12.2012
Nieco podobne som chcel skusit, ale odrezat priamo z rastlin zo zahrady neskoro na jesen. Ale nakoniec som sa na to vykaslal a budem sadit zo semien.
Kompost - urychlovač, 30.11.2012
Videl som nemecky doku o pestovani rekordnych tekvic. Tipek mal kompost prikryty asi 5 cm polystyrenom. Ked zdvihol polystyren, kadilo sa z neho ako z horuceho kotla.
Termín výsadby česneku, 13.11.2012
no tu v ba bolo obcas do 15 st. Mozno aj malinko viac. Ked sa slnko oprie tak aj viac. 
Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 28.3.2012
Podľa autorov publikácií o marhuliach sa tieto ovocné stromy s úspechom darí pestovať aj na severnom Kaukaze. Nepochybujem, že ich tam pestujú v "otevřené poloze". Kontinentálna klíma im, ako píše Petr, svedčí zrejme viac ako neustále jarné výkyvy... celý příspěvek >
Papriky a feferonky, 5.11.2011
Ja som urobil taky pokus, co ma inspirovali feferonky niekde v restike uz ani neviem kde.  Namiesto octu zarobena kyselina citronova s cukrom a solou... dost silny koncentrat. Feferonky to zjemni a je to pochutka. Mozno trosku nakladnejsie ale... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 5.11.2011
S vysadbou stale cakam... mrazy nehlasia a dnes sa obcas nedalo vonku pracovat ani vo svetry.
Sušená rajčata v oleji, 5.11.2011
My sme susili dost... stavnaty stred vybrali von a nepokazili sa. Zmakli nasiaknutim oleja. Ale ci su lepsie alebo horsie ako kupovane neviem. 
Vymena spojkovych lamiel na Agzate, 15.8.2011
Páni, dnes som bol nútený kúpiť si sťahovak na spojku na agzat priemer 120, hm z bybety to nepasuje - maly priemer, a tak som kupil v predajni s malotraktorami sťahovak... cena nekresťanská 13 €. Ale čo už, keď to treba.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika