Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2014, 26.4.2014 Obsahuje fotku
Já je mám zatím nezakryté, v případě potřeby na ně hodím netkanou, je to ny vyvýšených záhonech. Zatím se mi vždy takové řešení osvědčilo. Pokud počasí dovolí a nebude pršet tak dám ven i pár melounů, ty ovšem budou pod textilií prozatím nastálo.... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 25.4.2014
Já vysadil nějaká rajčata ven na záhon minulý víkend.
Převislá keříčková rajčata, 24.4.2014
Lehnou si až budou trochu větší, ale nesmíte je vyvazovat a vylamovat. Každopádně budou mít snahu růst vzhůru, vlastní vahou však budou padat dolů, nejsou převislá jsou jen visící dolů. 
Sazeničky rajčat, 23.4.2014
Poškodilo je sluníčko. Píšete že jste z Brna, tady na jihu jsou nyní noční teploty dobré, nechte je celodenně venku, jen je něčím zastiňte.
Rajčata, 22.4.2014
Ano, jednoletou, fungovalo to, ale v hicech byl problém zabránit vysychání substrátu, ani sláma nepomohla, ta podmiska tam prostě chyběla.
Spodní listy česneku žloutnou, 22.4.2014
Chci provést postřik česneku na list, bo mu žloutnou konce listů. Předpokládám že mi budou stačit dva litry postřiku, tzn. 0,1 kg močoviny na 2 liry vody.
Spodní listy česneku žloutnou, 22.4.2014
Cituji šlechtitele česneku: Žloutnutí špiček je normální, ledek vápenatý má na to slabý vliv, protože výrazné ochlazení a někde i velké sucho rostlinu natolik stresují, že je příjem dusíku kořeny silně blokován. Lepšího výsledku se dosáhne... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 21.4.2014
Měl jsem to zpočátku v pilinách ale po shlédnutí videa z Nového Zélandu jsem použil i perlit.  Mám to v malém měřítku a ani neplánuji nic většího, jen pro své pokusy. Řízky byly v PETce asi 5cm nade dnem, PETka následně postavena do podmisky s... celý příspěvek >
Listy mandloně, 20.4.2014
Kadeřavost.
Sazenice vadnou, 20.4.2014
Při domácím pěstování přísady na okně je to normální. Při výsadbě je utopíte hlouběji nebo to následně obraší.
Ředkvičky, 19.4.2014
Venku je nakrývám hlavně proti dřepčíkům, ve foliáku mi do nich vyžírají díry mravenci a svinky.
Štěpování révy - stratifikace, 19.4.2014 Obsahuje fotku
Po čtrnácti dnech při teplotě 29° se konečně na některých štěpovancích vytvořil kalus. Ty, na kterých se objevil, jsem dal ještě nazpět do perlitu a teplotu snížil na 24°C, nechám týden a pak píchnu ve skleníku do země zda to zakoření.
Ředkvičky, 19.4.2014
Venku mi to žere nějakej hajzlík a listy jsou vždy děravé jak řešeto, je lepší nakrývat je. Mám těžkou půdu a ředkvičkám se na ní moc nedaří.
Ředkvičky, 19.4.2014
Letos se mi poprvé podařilo vypěstovat krásné ředkvičky tak jako nikdy. Ve foliáku i pod sklem (něco jako pařeniště) a následně textilií. První vysetá várka je sklizena a "tajemstvím" úspěchu je nejspíše odrůda (hybrydní F1) a hlavně vyjednocení na... celý příspěvek >
Zelenina kdy ven?, 19.4.2014
Vše je individuelní dle místních podmínek, jakou máte teplotu na balkoně musíte nejlépe vědět sám. Já mám rajčata venku u baráku již třetí týden a daří se jim dobře, některé již mají malé plody. Dnes jsem sadil rajčata ven na vyvýšené záhony, na... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika