|
Příspěvky uživatele - 122.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor briggs stratton 500 nechce nastartovat, 16.2.2015 měl jsem podobný problém. V servisu vyměnili fajfku a přívodní kabel. Hodně štěstí Libor |  | Vápenka?, 29.8.2014 Vážený kolego (kolegině),
já jako laik a lidový pěstitel slepic, bych řekl, že to Vápenka není (nebo je ve velice raném stavu). mě ty pařáty připadají Ok. S pozdravem Libor |  |
|  | Kadeřávek, bílé mšice, 23.7.2014 Vážení kolegové, já tento obtížný hmyz likviduji Mospilanem. Se zachováním ochrané lhůty. je nutno ošetřit aspoň 3 X behem týdne. Pokud chcete použít nechemickou metodu, lze použít LUX, molice vysát, bude to zdlouhavější, ale bez chemie. Mnoho štěstí... celý příspěvek > |  | Brambory ještě nevylezly, 6.5.2014 Vážený kolego,
to se někdy stává, že brambory lezou strašně dlouho. Záleží na skladování, pěstuji brambory od dětství. nejdřív s rodiči, později sám s manželkou. Před loni se nám poprvé stalo, že jsme na vylezení brambor čekali asi cca 1-2... celý příspěvek > |  |
|
|
|