Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stara marhula a moniliosa, 1.5.2014
Jestli strom přes monilii stále žije, tak ano. Mladý stromek by vám v takových podmínkách odešel hned po prvním větším kvetení. tak tomu je alespoň u nás - staré stromy napadení přežijí, pokud květy nepomrznou, tak zaplodí. Mladé stromky trochu... celý příspěvek >
Kadeřavost už nyní, 1.5.2014
Díky, říkala jsem si, že je to nějak moc  ;-))          Lída
Gladioly, kde objednáváte nové odrůdy?, 31.12.2013 Obsahuje fotku
Tenhle je také zvláštní, jmenuje se Spyro.           L.
Izjuminka. Na té další je semenáč p.Koníčka 18/5-2-06/09 (Lukon Glads)  :-)))   Lída
Hosta odolná slimákům?, 31.12.2013
Jenže Ferramol je jediný přípravek, který je nejedovatý pro ježky, kočky a psy, Vanish i Mesurol jsou pro ně jedovaté.           Lída
Také od Lukon Bulbs a Lukon Glads, jednou jsem měla i od p.Mimránka, ale další rok už zasílal jen členům klubu. Líbily se mi odrůdy z bývalého SSSR, které měl, ale teď je měl v nabídce právě i LG, tak jsem objednávala tam. Ale "po odrůdách"... celý příspěvek >
Hosta odolná slimákům?, 30.12.2013
V katalozích Lukon Bulbs a Lukon Glads u některých kultivarů píšou, že jsou odolnější proti slimákům, většinou jsou to ty s tužšími listy, většina z nich má něco společného s odrůdou Halcyon. U mne jsou na konci jejich jídelního lístku již uvedený... celý příspěvek >
Prodat či neprodat, 29.12.2013
Paní Marcelo, neprodávala bych. Také jsem na zahradu sama, dcera bydlí jinde a manžel odešel. Mám okrasnou a užitkovou část, na té užitkové je někdy dřina (rytí ap.), ale po troškách se zvládne i ta. Protože už jsem v důchodu a navíc po mozkové... celý příspěvek >
Zničený skleník, 29.12.2013
Sice v návodu píší - nestavět na místa vystavená nadměrnímu větru - ale za pokus o reklamaci nic nedáte, buď ji uznají, nebo ne. Není normální, aby jakýkoliv vítr zdeformoval kovovou konstrukci skleníku. Nebo mne napadlo, jestli nemáte zahradu... celý příspěvek >
Chuchvalce na hladině, 28.12.2013
Cyanobakterie = sinice, u nás je to běžnější výraz. Existuje proti nim přípravek na biologickém základu, který by je měl likvidovat, mrkněte na net. Vyrábí ho firma, která se zabývá přípravky do čističek... celý příspěvek >
Zimovaní kaktusů - scvrkávání opuncie, 27.12.2013
Pokud odspodu nehnije, nechat být do jara. Některé kaktusy mají pokožku silnější, některé slabší, rozdíly mohou být i tím. Hlavně během zimy kaktusy nezalévat!!!  Kdybyste zpozoroval odspodu začátek hniloby, tak by se to muselo řešit, i když... celý příspěvek >
Zimovaní kaktusů - scvrkávání opuncie, 27.12.2013
Většina opuncií není mrazuvzdorná, pouze některé. Jinak souhlasím s příspěvkem, že pokud byla na podzim OK a je nyní zimována v chladnu a suchu, na jaře se opět "nacucá" a bude zase pěkná.           ... celý příspěvek >
Živý plot - dotaz, 27.12.2013
Ne, ta spálí vše... Ale lidé dávají před plot z vnitřní strany kolíky a provázek nebo nízký plůtek, aby ho pes nemohl očurávat.        Lída
Příliš vysoký kmínek - přesadit hlouběji?, 25.12.2013
Přesazovala jsem před lety Oulinskou se zhruba stejně silným kmínkem, také několik let starou. Po přesazení první rok neměla téměř žádné přírůstky, měla jsem i obavy, že zajde, druhý rok přírůstky malé. Třetí rok se "rozjela" a teď už pár let roste i... celý příspěvek >
Příliš vysoký kmínek - přesadit hlouběji?, 23.12.2013
Pokud to je odkopek, tak můžete sázet hlouběji, nemá podnož. Se sázením v tuto dobu si nejsem jistá, zatím sice (u nás -HK) zem zamrzlá není, zalévat by šlo, ale počkejte ještě na vyjádření ostatních. Okolo Nového roku už má být víc zima a ve... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika