|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Magnólie - poraďte prosím, 7.5.2014 Stando, rozhodněte se podle toho, jestli chcete (potřebujete) mít nové rostliny. Pokud tam máte pod stromem mísu, tak bych hřížila. Zájemci se vždycky najdou... Lída |  | Jahoda uvadla, 7.5.2014 Pokud se jedná jen o 1 rostlinu, nedělala bych z toho problém. Sadby v sadbovači bývají všelijaké. Rostlinu bych vyhodila, v srpnu doplnila narostlou odnoží a příště koupila kvalitní sadbu v jahodárně. Lída |  |
|  | Houbová choroba tújí, 7.5.2014 Thuje vevnitř prosychají, to je normální, zelené jsou po obvodu. Spíš si myslím, že je větší prosychání způsobeno letošním deficitem vláhy v zimním období. Nespálila jste to tím hnojivem? Chtělo by to... celý příspěvek > |  | Co to prosím je?, 6.5.2014 Bez záruky - na netu jsem našla, že to může být změnou teploty... Ale to by asi bylo na všech. L. |  | Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 6.5.2014 Nepřipadá mi, že by jim něco bylo, jen je malinko ožehnul mrazík. Asi je u vás tepleji, u nás by už byla na tabák. Lída |  | Rajčata nerostou, 6.5.2014 Stačí ke každému přihodit 3 zrníčka cereritu. Osobně je do kelímků dávám, když začínají ve výsevní misce růst první pravé lístky. Jestli jste je pikýrovala menší, bude jim chvíli trvat, než pořádně zakoření a porostou dál. Lída |  | Brambory ještě nevylezly, 6.5.2014 Tazatel udělal řádky 15-20cm hluboké a pod brambory dal vrstvu trávy, čili byly výš. Nevím, jak vysokou vrstvu dal, ale brambory asi nemá v hloubce 20cm. I kdyby, tak mu vylezou o něco později. Nemusí pak tak vysoko nahrnovat.
A vzpomněla jsem... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2014), 5.5.2014 Réva v HK za městem včera omrzlé lístky, dnes i pod textilkou vše na tabák. Kromě révy spálené ořešáky, částečně plůdky na angreštech, rybízech a peckovinách, nektarinku a broskve chytil předchozí mráz v květu ... Lída |  | Nemoc narcisů, 5.5.2014 Nad cibulemi by mělo být 15-10cm země (těch 10cm v těžké půdě). Potřebují sluníčko, zastíněné málo kvetou. Přesazovat v září. Lída |  | Brambory ještě nevylezly, 5.5.2014 Proč je 15-20cm moc hluboko?? Já brambory nechám naklíčit a pak na zahradě udělám rýhy na hloubku rýče, do každé navezu kolečko uleželého hnoje, do hnoje narovnám brambory, zahrnu a uhrabu. Když vylezou, nahrnuji řádky... Hnůj dávám až zjara, protože... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit pařezu?, 5.5.2014 To je pěkný, ale tazatel má pouze pařez... |  | Jak se zbavit pařezu?, 5.5.2014 Odfrézování pařezů dělávají i technické služby, cena cca 1200-1500 Kč. Jsou levnější než firmy. Lída |  | Co mi žere stromy, 5.5.2014 Postříkat na savé a žravé škůdce (Dimilin 48 SC), může to být třeba přemnožená píďalka podzimní. Lída |  | Tavolník Spiraea thunbergii ‘Ogon’ - kde koupit?, 5.5.2014  Ona se Spiraea thunbergii vůbec špatně shání. Já ji po třech letech hledání sehnala v zahradnictví Šimková (Frýdek-Místek). Pak jsem ještě u nás (HK - John) koupila Sp.th. Fujino Pink, dorůstá 1m, lístky má zeleno-bílé, kvete stejně jako původní... celý příspěvek > |  | Identifikácia hnojiva, 4.5.2014 I když mne teď napadlo, že od různých výrobců by mohl mít různou barvu... L. |  |
 |
|
|
|