Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magnólie - poraďte prosím, 7.5.2014
Stando, rozhodněte se podle toho, jestli chcete (potřebujete) mít nové rostliny. Pokud tam máte pod stromem mísu, tak bych hřížila. Zájemci se vždycky najdou...           Lída
Jahoda uvadla, 7.5.2014
Pokud se jedná jen o 1 rostlinu, nedělala bych z toho problém. Sadby v sadbovači bývají všelijaké. Rostlinu bych vyhodila, v srpnu doplnila narostlou odnoží a příště koupila kvalitní sadbu v jahodárně.  Lída
Houbová choroba tújí, 7.5.2014
Thuje vevnitř prosychají, to je normální, zelené jsou po obvodu. Spíš si myslím, že je větší prosychání způsobeno letošním deficitem vláhy v zimním období. Nespálila jste to tím hnojivem? Chtělo by to... celý příspěvek >
Co to prosím je?, 6.5.2014
Bez záruky - na netu jsem našla, že to může být změnou teploty... Ale to by asi bylo na všech.         L.
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 6.5.2014
Nepřipadá mi, že by jim něco bylo, jen je malinko ožehnul mrazík. Asi je u vás tepleji, u nás by už byla na tabák.           Lída
Rajčata nerostou, 6.5.2014
Stačí ke každému přihodit 3 zrníčka cereritu. Osobně je do kelímků dávám, když začínají ve výsevní misce růst první pravé lístky. Jestli jste je pikýrovala menší, bude jim chvíli trvat, než pořádně zakoření a porostou dál.  Lída
Brambory ještě nevylezly, 6.5.2014
Tazatel udělal řádky 15-20cm hluboké a pod brambory dal vrstvu trávy, čili byly výš. Nevím, jak vysokou vrstvu dal, ale brambory asi nemá v hloubce 20cm. I kdyby, tak mu vylezou o něco později. Nemusí pak tak vysoko nahrnovat. A vzpomněla jsem... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 5.5.2014
Réva v HK za městem včera omrzlé lístky, dnes i pod textilkou vše na tabák. Kromě révy spálené ořešáky, částečně plůdky na angreštech, rybízech a peckovinách, nektarinku a broskve chytil předchozí mráz v květu ... Lída
Nemoc narcisů, 5.5.2014
Nad cibulemi by mělo být 15-10cm země (těch 10cm v těžké půdě). Potřebují sluníčko, zastíněné málo kvetou. Přesazovat v září.   Lída
Brambory ještě nevylezly, 5.5.2014
Proč je 15-20cm moc hluboko?? Já brambory nechám naklíčit a pak na zahradě udělám rýhy na hloubku rýče, do každé navezu kolečko uleželého hnoje, do hnoje narovnám brambory, zahrnu a uhrabu. Když vylezou, nahrnuji řádky... Hnůj dávám až zjara, protože... celý příspěvek >
Jak se zbavit pařezu?, 5.5.2014
To je pěkný, ale tazatel má pouze pařez...
Jak se zbavit pařezu?, 5.5.2014
Odfrézování pařezů dělávají i technické služby, cena cca 1200-1500 Kč. Jsou levnější než firmy.         Lída
Co mi žere stromy, 5.5.2014
Postříkat na savé a žravé škůdce (Dimilin 48 SC), může to být třeba přemnožená píďalka podzimní.          Lída
Tavolník Spiraea thunbergii ‘Ogon’ - kde koupit?, 5.5.2014 Obsahuje fotku
Ona se Spiraea thunbergii vůbec špatně shání. Já ji po třech letech hledání sehnala v zahradnictví Šimková (Frýdek-Místek). Pak jsem ještě u nás (HK - John) koupila Sp.th. Fujino Pink, dorůstá 1m, lístky má zeleno-bílé, kvete stejně jako původní... celý příspěvek >
Identifikácia hnojiva, 4.5.2014
I když mne teď napadlo, že od různých výrobců by mohl mít různou barvu... L.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika