|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Japonská vrbička - množení, 8.5.2014 V literatuře udávají, že jako neroubovaný stromek na vlastních kořenech je náchylná k vymrzání. Lída |  | Japonské javory - jejich přehled, 8.5.2014 Nebo také tady
|  |
|  | Japonské javory - jejich přehled, 8.5.2014 Třeba tady
|  | Černy jeřab (Aronie), 7.5.2014 Aronie je pořád aronie, ať je to stromek nebo keř, lze je jíst i syrové. Lepší je keřovitá, stromková má kratší životnost. V množství plodů rozdíl není - jestli je keř dole u země nebo na kmínku nehraje roli. Mrazuodolná je, pouze při dozrávání plodů... celý příspěvek > |  | Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 7.5.2014 Vypadá to na spálení ostřejším sluníčkem, kdyby to bylo mrazíkem, byla by rostlina do červena. Lída |  | Jahoda uvadla, 7.5.2014 :-(((vypadá to na to (ale počkejte na vyjádření ostatních). V tom případě na to místo další jahodu nesázejte... Lída |  | Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 7.5.2014 Zítra jdu na rajčata . Lída |  | Šeřík ve váze, 7.5.2014 Tak jsem tu teplou vodu vyzkoušela. Běžně mi šeřík, i s rozklepanými konci, zvadnul druhý den. Když jsem ho letos dala do teplé vody, vydržel pět dnů . Lída |  | Buxus - co je to za chorobu?, 7.5.2014 Ty zvadlé konce větviček spálil mráz, u mne takto ožehl konce také, není to žádná nemoc. Buď se vzchopí, nebo je pak odstřihnu. Černání nevím. Lída |  | Tulipány - zaschlá poupata, 7.5.2014 Teď je nechte, vytáhněte je na přelomu června / července a vysaďte znovu v září / říjnu. V době po odkvětu tvoří nové cibule, tak sázejte ty největší. Lída |  |
|  | Magnólie - poraďte prosím, 7.5.2014 Díky - já koukala na číslo na sáčku, ale do sáčku ještě ne. Lída |  | Slepička sražená autem, 7.5.2014 Zajděte s ní na veterinu, takhle jí nepomůžete!! Aby měla šanci, potřebuje doktora. |  | Červené lístečky na krušpánku / buxusu, 7.5.2014 Vypadá to, že to jsou nejstarší lístečky, které postupně normálně opadají. Lída |  | Magnólie - poraďte prosím, 7.5.2014 :-))) bohužel... Když mám nějakou odnož, kterou mi je líto vyhodit, tak obcházím sousedy okolo, jestli ji nechtějí... A díky za gladioly, ta Mirka je červená s čím? Na netu jsem ji nenašla... ... celý příspěvek > |  | Tulipány - zaschlá poupata, 7.5.2014 Zasychání květů
Pokud byly cibule poškozeny před výsadbou, rostliny mají často méně menších listů a poupata zaschnou ještě dříve, než se objeví. Poškození během rašení má za následek větší či menší zkrácení lodyh s malým, papírovitě vybledlým,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|