|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
BPEJ, 9.5.2014 Díky za odkazy.
Ono tedy to číslo o kvalitě zeminy jako takové moc neřekne... U nás je uvedená "hloubka půdy" nad 60cm, jenže to udávají od pevné vrstvy (čili spíš geologický údaj)... Přitom půdy v zemědělském smyslu je u nás (po 60ti letech... celý příspěvek > |  | Jaký kultivar Wistarie pro vytvoření stromku s korunou, 9.5.2014  Renatko, máte pravdu, hned jsem na ni mrkla. Je menší, kvete už na dvouletém dřevě, ale má také jen krátké hrozny květů. Lída |  |
|  | Druhy máty, 9.5.2014 Máte dvě odrůdy máty peprné ... Lída
|  | BPEJ, 9.5.2014 U nás se BPEJ určovalo při převodu ZO do vlastnictví kvůli ocenění, ale podrobný popis nám nikdo nedodal, navíc pravděpodobně (alespoň předpokládám) vycházeli při určení bonity ze stavu pozemku v době, kdy jsme ho dostali jako "zemědělsky nevýnosnou... celý příspěvek > |  | Jaký kultivar Wistarie pro vytvoření stromku s korunou, 9.5.2014  Všechny wistarie budete muset hodně krotit, jsou dost bujně rostoucí. A kvetou opravdu až jako starší rostliny, u nás vykvetla jedna hodně brzo - už sedmým rokem od výsadby. Ta starší osmý rok, ale to už porostla celou starou hrušeň. Rozhodně to není... celý příspěvek > |  | Růže - zničené listy, 9.5.2014 Nejspíš mi to připadá na tu klopušku... Lída
|  | Japonská azalka - rezne, 9.5.2014 Vím, že pí.Andrlová, která je pěstuje, doporučuje proti hnědým skvrnám (houbová choroba) stříkat 3x po 14ti dnech Dithane. Lída |  | Žloutnutí a následné zčernání listů rajčat, 9.5.2014 ps. - a nikdy se NIC nehnojí umělým hnojivem zároveň s přesazováním, nejdříve tak za 10 dní. |  | Žloutnutí a následné zčernání listů rajčat, 9.5.2014 Teď je nechte, ony se vzpamatují. Jen to černání listů nevím. Nezaléváte moc, nejsou ulité? Zasadila jste je hlouběji, než byly doma v kelímcích? Pokud je totiž zasadíte mírně šikmo a co nejhloubějí, zakoření i ponořená část stonku a rostlina je pak... celý příspěvek > |  | Žloutnutí a následné zčernání listů rajčat, 9.5.2014 Také pěstuji v kelímcích, ale občas jim přihodím tak tři čtyři zrníčka cereritu. Po přepikýrování do kelímků míchám koupený substrát s kompostem, samotné substráty jsou na nic. Letos jsem měla levnější výsevný substrát, než jindy a vše v něm... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký kultivar Wistarie pro vytvoření stromku s korunou, 9.5.2014 Mrkněte na garten.cz, je tam popis vypěstování kmínku. Lída
|  | Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 9.5.2014  Ještě mne napadlo, nebyla by pěkná některá z anglických růží - třeba William Morris (školka Pelcovi)? Mám nějakou podobnou, také z řízku, původní rostlina měla šlahouny cca 3m a kvetla prakticky po celé délce - no nádhera ... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 9.5.2014  Veilchenblau má drobné fialovo bílé květy, letos - třetí rok- vyhání šlahouny jako blázen (mám ji z řízku). Compasion má kamarádka, dorůstá jí tak 1,5m. Lída |  | Černy jeřab (Aronie), 8.5.2014 Sousedka má muchovník jako stromek s korunkou, ale kupovaný, takže jakou má podnož nevím. Ale málo kvete, hrozně pomalu roste a má vždy jen pár kuliček. Když to porovnám se svým keřovým, je to dost velký rozdíl. Obě máme... celý příspěvek > |  | Zřejmě poslední mrazík, 8.5.2014 U nás to je stejné. Ona obrazí, ale už nepokvete :-((( Lída |  |
 |
|
|
|