Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
BPEJ, 9.5.2014
Díky za odkazy. Ono tedy to číslo o kvalitě zeminy jako takové moc neřekne... U nás je uvedená "hloubka půdy" nad 60cm, jenže to udávají od pevné vrstvy (čili spíš geologický údaj)... Přitom půdy v zemědělském smyslu je u nás (po 60ti letech... celý příspěvek >
Jaký kultivar Wistarie pro vytvoření stromku s korunou, 9.5.2014 Obsahuje fotku
Renatko, máte pravdu, hned jsem na ni mrkla. Je menší, kvete už na dvouletém dřevě, ale má také jen krátké hrozny květů.          Lída
Druhy máty, 9.5.2014
Máte dvě odrůdy máty peprné  ...           Lída
BPEJ, 9.5.2014
U nás se BPEJ určovalo při převodu ZO do vlastnictví kvůli ocenění, ale podrobný popis nám nikdo nedodal, navíc pravděpodobně (alespoň předpokládám) vycházeli při určení bonity ze stavu pozemku v době, kdy jsme ho dostali jako "zemědělsky nevýnosnou... celý příspěvek >
Jaký kultivar Wistarie pro vytvoření stromku s korunou, 9.5.2014 Obsahuje fotku
Všechny wistarie budete muset hodně krotit, jsou dost bujně rostoucí. A kvetou opravdu až jako starší rostliny, u nás vykvetla jedna hodně brzo - už sedmým rokem od výsadby. Ta starší osmý rok, ale to už porostla celou starou hrušeň. Rozhodně to není... celý příspěvek >
Růže - zničené listy, 9.5.2014
Nejspíš mi to připadá na tu klopušku...           Lída
Japonská azalka - rezne, 9.5.2014
Vím, že pí.Andrlová, která je pěstuje, doporučuje proti hnědým skvrnám (houbová choroba) stříkat 3x po 14ti dnech Dithane.           Lída
Žloutnutí a následné zčernání listů rajčat, 9.5.2014
ps. - a nikdy se NIC nehnojí umělým hnojivem zároveň s přesazováním, nejdříve tak za 10 dní.
Teď je nechte, ony se vzpamatují. Jen to černání listů nevím. Nezaléváte moc, nejsou ulité? Zasadila jste je hlouběji, než byly doma v kelímcích? Pokud je totiž zasadíte mírně šikmo a co nejhloubějí, zakoření i ponořená část stonku a rostlina je pak... celý příspěvek >
Také pěstuji v kelímcích, ale občas jim přihodím tak tři čtyři zrníčka cereritu. Po přepikýrování do kelímků míchám koupený substrát s kompostem, samotné substráty jsou na nic. Letos jsem měla levnější výsevný substrát, než jindy a vše v něm... celý příspěvek >
Jaký kultivar Wistarie pro vytvoření stromku s korunou, 9.5.2014
Mrkněte na garten.cz, je tam popis vypěstování kmínku.           Lída
Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 9.5.2014 Obsahuje fotku
Ještě mne napadlo, nebyla by pěkná některá z anglických růží - třeba William Morris (školka Pelcovi)? Mám nějakou podobnou, také z řízku, původní rostlina měla šlahouny cca 3m a kvetla prakticky po celé délce - no nádhera ... celý příspěvek >
Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 9.5.2014 Obsahuje fotku
Veilchenblau má drobné fialovo bílé květy, letos - třetí rok- vyhání šlahouny jako blázen (mám ji z řízku). Compasion má kamarádka, dorůstá jí tak 1,5m.     Lída
Černy jeřab (Aronie), 8.5.2014
Sousedka má muchovník jako stromek s korunkou, ale kupovaný, takže jakou má podnož nevím. Ale málo kvete, hrozně pomalu roste a má vždy jen pár kuliček. Když to porovnám se svým keřovým, je to dost velký rozdíl. Obě máme... celý příspěvek >
Zřejmě poslední mrazík, 8.5.2014
U nás to je stejné. Ona obrazí, ale už nepokvete  :-(((   Lída
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika