|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Buxus - choroba či škůdce?, 18.5.2014 Světle zelené jsou nové letošní přírůstky, které lehce po krajích lístků ožehl mrazík. Také se mi to letos stalo. Lída |  | Název stromu?, 17.5.2014 Ještě by pomohlo, jestli tazatel neví, zda na zimu mění barvu. Lída |  |
|  | Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 17.5.2014 Pokud je to způsobeno postřikem z pole, určitě můžete po majiteli požadovat odškodnění. Lída |  | Nemoc na dřínu, 17.5.2014 Houbová choroba, je jich více podobně se projevujících druhů. Postříkejte nějakým fungicidem. Lída |  | Plzáci, 17.5.2014 Po Ferramolu neslintajícín slimouši zalezou po zem a chcípnou, po Vanischi umírají na povrchu a pouští sliz. Jak Vanisch tak Mesurol jsou jedovaté pro ostatní zvířata, Ferramol jedovatý není.
Problém je u některých zahrádkářů v tom, že když... celý příspěvek > |  | Nemoc angreštu, 17.5.2014 Mám rezistentní Karát (červený(, uvažuji, že koupím ještě Darek (žlutý). Ale stále su nechávám jeden starý Zlatý fík, nad jeho chuť není. Pokud má prosvětlenou vzdušnou korunku, tak stačí stříknout 2x za rok (před a po květu). To už se v té ostatní... celý příspěvek > |  | Slivoň Hanita, 16.5.2014 Hanitu mám, ale zatím snad nezavirovanou. Mšice a dírky mám na ní také, plody normální oválky. Lída |  | Co dělat se dvěma hektary louky a traktorem?, 15.5.2014 Nevím, odkud jste, ale pokud nemáte moc času a jste někde poblíž města, možná by šlo i plochu pronajmout zahrádkářům. Vím, že tady v HK soukromníkovi platili 4Kč/m2 ročně = u vás 80 000,- (a půda by přitom byla stále... celý příspěvek > |  | Kterou popínavku?, 15.5.2014 V 10cm zeminy přes zimu všechno vymrzne... Volila bych spíš tohle : dolů, kde je ta trocha trávy, dát nějaké pořádné větší truhlíky (třeba z betonu nebo keramiky, nebo obložené dřevem), od nich bych natáhla směrem k terase kus třeba nějaké armovací... celý příspěvek > |  | Sousedé neustále prudí, 14.5.2014 Tak je příště na ty buřty pozvěte, ať z toho také něco mají. Zkuste jim vyjít vstříc, prohodit s nimi slovo - většinou se tak chovají zapšklí starší lidé, kterým je smutno, třeba to pomůže... (usuzuji tak i z toho, že říkáte, že neustále mají... celý příspěvek > |  |
|  | Určení rostliny, 14.5.2014 Mně to vzhledem připomíná kakost, jenže u těch žlutá barva není... Lída |  | Záhony, 13.5.2014 Odleželý je lepší, úplně čerstvý někdy může být moc "ostrý" a spálit rostlinám kořínky. Pokud ho ale budete mít od někoho, kdo ho má již třeba od podzimu na hromadě, můžete ho klidně použít. Pokud je opravdu hodně čerstvý, dala bych ho na hromadu... celý příspěvek > |  | Kosatec do nádoby, 13.5.2014 Do nádob můžete dát všechno, v zahradních centrech rostliny také prodávají v nádobách.Kosatec nesázejte moc hluboko, vrch oddenku má být v úrovni půdy. Plesnivec - nevím, jestli myslíte vysokou trvalku k sušení nebo protěž alpskou. Protěž sázet... celý příspěvek > |  | Choroba viniča - pomoc, 13.5.2014  Má menší hrozny, ale "kuličky" normálně velké, ovocnou příchuť a málo zrníček L. |  | Choroba viniča - pomoc, 13.5.2014 Sice asi nemám přesně Izabellu, jen něco podobného, ale nedám na ni dopustit. Moc nám chutná, je nenáročná, může být pravokořená a nemusí se stříkat - prostě co, co požaduje na "zobání" obyčená ženská...
V nabídce ji má třeba Havlis,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|