Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tulipány, 26.5.2014
Do země bych je teď už nesázela, teď už znovu nezakoření a má být deštivo, shnily by. Normálně je někde nechte ležet volně rozložené na vzduchu, ať zaschnou. Pak bych je očistila, uložila a na podzim... celý příspěvek >
Hryzec, 26.5.2014
Souhlasím, Swiss past na hraboše a hryzce jsme se sousedkami vyzkoušely letos (stála 299,-), zabrala hned první den. Jak se někde objeví "načechrání" zeminy, hned ji tam dáváme. Už máme docela dost úlovků, převážně hryzců. Můžeme... celý příspěvek >
Věčné téma - stromy a sousedi, 26.5.2014
Vyžádala bych si posuzení od odboru životního prostředí, předpokládám, pokud je alej v dobrém stavu, budou na vaší straně - a měl byste čím proti sousedům argumentovat. Držím palce!!           Lída
Nemoc maliníku, 26.5.2014
Viróza maliníku, zlikvidovat.           Lída
Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014
Ano. Zkoušela jsem ji přesadit z louky do zahrady, ale bohužel se nechytla, má kořen moc do hloubky...           Lída
Jakou broskvoň?, 25.5.2014 Obsahuje fotku
Takhle se pak prodávají :
Jakou broskvoň?, 25.5.2014
Ano, ve školce ho většinou vyorají traktorem. Prodávající má pak stromky založené v zemi (jejich kořeny zahrnuté zeminou, aby nevysychaly). Takže při koupi vidíte i jaké má stromek kořeny.          ... celý příspěvek >
Kvetoucí vajgélie, 25.5.2014
Většinou vajgélie kvetou dvakrát, tak vás třeba ještě potěší. Může to být i tím loňským přesazením - než se "usadí" na novém místě.           Lída
Jaké ovocné keře na zahrádku?, 25.5.2014
Tak to vás bohužel zklamu. Odrůd muchovníku je víc, vím, že dost chválí A.lamarckii Balerina (ta by měla mít ještě větší květy) nebo A.lamarckii Prince William. Ale nechutnala jsem je, takže neporovnám. Letos jsem ještě zjistila, že je dost odolný... celý příspěvek >
Černá svrnitost ruzi, 25.5.2014
Dithane má psané použití max.4x za sezónu, ale můžete ho prostřídat třeba se Syllitem nebo Discusem.
Černání listů maliníku, 25.5.2014
Nepřipadá mi, že by mu něco bylo. Není to jen u starších listů, že by normálně dožívaly??           Lída
Česnek zaštípnutí vrcholu?, 25.5.2014
Kde chcete, jde o to, aby nešla síla do pacibulek nahoru. Já štípu kousek nad listy.           Lída
Jabloň purpurová - fleky, 25.5.2014
Tipuji to na strupovitost, jako na normálních jabloních. Teď po deštích se u nás také objevila.           Lída
O jakou rostlinu se jedná?, 25.5.2014
Kuklík to není, má jinak vykrojené a matné listy...           L.
O jakou rostlinu se jedná?, 25.5.2014 Obsahuje fotku
Pryskyřník - jedovatý.   Vrbinu posílám foto...            Lída
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika