|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tulipány, 26.5.2014 Do země bych je teď už nesázela, teď už znovu nezakoření a má být deštivo, shnily by. Normálně je někde nechte ležet volně rozložené na vzduchu, ať zaschnou. Pak bych je očistila, uložila a na podzim... celý příspěvek > |  | Hryzec, 26.5.2014 Souhlasím, Swiss past na hraboše a hryzce jsme se sousedkami vyzkoušely letos (stála 299,-), zabrala hned první den. Jak se někde objeví "načechrání" zeminy, hned ji tam dáváme. Už máme docela dost úlovků, převážně hryzců. Můžeme... celý příspěvek > |  |
|  | Věčné téma - stromy a sousedi, 26.5.2014 Vyžádala bych si posuzení od odboru životního prostředí, předpokládám, pokud je alej v dobrém stavu, budou na vaší straně - a měl byste čím proti sousedům argumentovat. Držím palce!! Lída |  | Nemoc maliníku, 26.5.2014 Viróza maliníku, zlikvidovat. Lída |  | Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014 Ano. Zkoušela jsem ji přesadit z louky do zahrady, ale bohužel se nechytla, má kořen moc do hloubky... Lída |  | Jakou broskvoň?, 25.5.2014  Takhle se pak prodávají : |  | Jakou broskvoň?, 25.5.2014 Ano, ve školce ho většinou vyorají traktorem. Prodávající má pak stromky založené v zemi (jejich kořeny zahrnuté zeminou, aby nevysychaly). Takže při koupi vidíte i jaké má stromek kořeny. ... celý příspěvek > |  | Kvetoucí vajgélie, 25.5.2014 Většinou vajgélie kvetou dvakrát, tak vás třeba ještě potěší. Může to být i tím loňským přesazením - než se "usadí" na novém místě. Lída |  | Jaké ovocné keře na zahrádku?, 25.5.2014 Tak to vás bohužel zklamu. Odrůd muchovníku je víc, vím, že dost chválí A.lamarckii Balerina (ta by měla mít ještě větší květy) nebo A.lamarckii Prince William. Ale nechutnala jsem je, takže neporovnám. Letos jsem ještě zjistila, že je dost odolný... celý příspěvek > |  | Černá svrnitost ruzi, 25.5.2014 Dithane má psané použití max.4x za sezónu, ale můžete ho prostřídat třeba se Syllitem nebo Discusem. |  |
|  | Černání listů maliníku, 25.5.2014 Nepřipadá mi, že by mu něco bylo. Není to jen u starších listů, že by normálně dožívaly?? Lída |  | Česnek zaštípnutí vrcholu?, 25.5.2014 Kde chcete, jde o to, aby nešla síla do pacibulek nahoru. Já štípu kousek nad listy. Lída |  | Jabloň purpurová - fleky, 25.5.2014 Tipuji to na strupovitost, jako na normálních jabloních. Teď po deštích se u nás také objevila. Lída |  | O jakou rostlinu se jedná?, 25.5.2014 Kuklík to není, má jinak vykrojené a matné listy... L. |  | O jakou rostlinu se jedná?, 25.5.2014  Pryskyřník - jedovatý.
Vrbinu posílám foto... Lída |  |
 |
|
|
|