|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skvrny na jahodníku - co to je?, 2.11.2014 Záleží na počasí. Až není sníh, nemrzne, je oschlá půda, dělají se záhony, tak je očistím, dám cererit a zaleji, pak zalévám podle počasí, i když ostatní záhony ještě nezalévám. Lída |  | Sadba česneku, 2.11.2014 Ještě se sázením čekám, zatím je moc teplo,... Lída |  |
|  | Pomůžete mi s určením, 1.11.2014 Klokočí?? Tedy klokoč zpeřený? Lída |  | Skvrny na jahodníku - co to je?, 1.11.2014 Žádná studnice, jsou tu podstatně zkušenější zahrádkáři. Chvojí jsem přes jahody také jednou dávala, když jsem je sázela později, jako ochranu před mrazem, tím jim určitě neublížíte ;-)).Možná by mezi ně šlo dát i shrabané listí ze stromů (ne... celý příspěvek > |  | Koupě stromku (ů) starých odrůd, 1.11.2014 ps - pokud bych časem měla ještě nějaké místo, přibylo by Gascoigneho a višeň Morellenfeuer. L. |  | Koupě stromku (ů) starých odrůd, 1.11.2014 Wagenerovo, Matčino, Hornokrajský malináč, Pařížanka. Lída |  | Slimáci, 31.5.2014 Jiný výrobce."Zdr.zahrada" při propočtu na 1kg vychází o něco dráž. Složení je naprosto stejné. Lída |  | Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 31.5.2014 Pokud máte sad v oplocené zahradě u rod.domu, můžete kácet, co chcete (kromě památkově chráněných stromů). Pokud máte sad umístěný jinak, musíte žádat o souhlas u stromů, které mají ve výšce 130cm od země obvod kmene větší než 80cm (což je průměr... celý příspěvek > |  | Nevzejítí okurek, 31.5.2014 Také musím sypat granule. Loni mi slimejši sežrali všechny sazenice (přes sypání), letos zatím jen dvě. Potřebuji, aby vyrostly, okurky ve spíži už docházejí ... Lída |  | Květy jahod - černé středy, 31.5.2014 Znám lidi, kteří si myslí, že deset let stará výsadba jahodníku jim bude hodně plodit. Další nechávají nové odnože pořád na původním záhoně a likvidují jen staré rostliny a diví se, že neseberou košík jahod. Ale netvrdím to o tazatelce, nevím, jak... celý příspěvek > |  |
|  | Slimáci, 30.5.2014 Pro French - tyhle zvířatům nevadí. Lída |  | Slimáci, 30.5.2014 Záleží, jakou máte značku - Ferramol jedovatý není, Vanish ano - po tom umírají zvířata. Lída |  | Květy jahod - černé středy, 30.5.2014 Tazatelka píše, že se jí to stává již "několik let", tak to vypadá, že asi nové nesází. Lída
|  | Květy jahod - černé středy, 30.5.2014 Je mi divné, že ani nejsou vidět nikde aspoň kousky okvětních lístků. Nemohla by to být zelenokvětost jahodníku? Lída
|  | Založení trvalkového záhonu, 30.5.2014 Asi bych volila středné vysoké klasické - pivoňky, floxy, kopretiny, zvonky, listopadky, janebu, turan - hezké je, když se některé z nich dají dvakrát. Mezi ně bych dala vždy ve skupince cca 5ti kousků nějaké jarní cibuloviny, aby záhonek oživily... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|