Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 13.12.2014
To já ještě tak dva a půl měsíce počkám , před mrazy neřežu.           Lída
Nevím co se s ní děje, 13.12.2014
Tak jsem měla pravdu, že to nebude palma - jak píše p.Janča... Víc světla, zálivka občas, třeba 1x za 14dní - až zem proschne, ale pak zalít pořádně, až proteče voda. Na dracénu má květináč dost velký, takže teď nepřesazovat. Přesadila bych zjara do... celý příspěvek >
Špatně zasazený rybíz?, 12.12.2014
Proč vám nerostou další pruty, nevím, ale každopádně je můžete nahrnout. Pokud máte kompost, tak kompostem. Pozor, koření mělce, takže zeminu spíš přidat, než shrnovat z okolí. Hnojíte je něčím? My dáváme před zimou do keřů kompost, potom zjara při... celý příspěvek >
Opadává mi borovice, 12.12.2014
Téhle něco je, pokud by opadávalo staré jehličí, tak opadává jen ve směru od kmene, konce větví jsou dál zelené a přirůstají - tahle žloutne i na koncích. Ale co jí je, nevím, s chorobami jehličnanů zkušenosti žádné nemám.   Lída
Nevím co se s ní děje, 11.12.2014
Nepotřebuje přesadit? Mladé palmičky se přesazují každoročně, používá se vyšší květináč. Nebylo by foto? Píšete totiž "odnož" + "kmínek" - a palmy, které mají kmínek, odnože netvoří, jestli to není špíš juka nebo něco... celý příspěvek >
Květina - dárek, 7.12.2014 Obsahuje fotku
Ta šeflera je pěkná, hlavně ta se zelenobílými listy - není náročná, snese skoro všechno a je dost efektní...           Lída
Co je to za houbu?, 7.12.2014
Na tu čirůvku dvoubarevnou jsem tu minule také koukala - vypadá to, že mi roste na zahrádce. Fakt je z ní dobrá gulášovka?   Lída
Identifikace 3 rostlin, 7.12.2014
1) mi připomíná lnici (kručinkovitá nebo jiná), 2) nějaký rozrazil (cizí?). Ale chybí ty barvy (a také spodní část rostliny s kořenem), takhle člověk fakt jen hádá...           Lída
Identifikace 3 rostlin, 7.12.2014
Ta 3) by mohla být vrbovka (asi malokvětá). Je to špatně vylisované, barevnost by se měla zachovat, nemělo by to celé zhnědnout.            Lída
Strunová kosačka Noell EO224, 7.12.2014
Viz katalog, str.6...
Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 7.12.2014
Amarylis = Hippeastrum = hvězdník to podle tazatelky není.          Lída
Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 6.12.2014
On i hvězdník má cibule různé... Mám Dancing Queen, ten má cibuli širokou plochou a pak druhý, měl by být bílý) a ten má cibuli vysokou a úzkou. No uvidíte, co vám vykvete. Třeba poradí někdo... celý příspěvek >
Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 6.12.2014 Obsahuje fotku
A není to tedy "španělská ladoňka "(hyacintovec španělský)? Velikost by odpovídala, ty se ale sází na podzim ven do hl. cca 8cm, kvetou zjara bíle, růžově a modře...    Lída
Hnědé skvrny na listech anturie, 6.12.2014
Standa píše přelitím, normálně to tak bývá, ale mně na té fotce připadá spíš přeschlá. V každém případě je potřeba zalévat podle teploty místnosti, aby zem byla stále mírně navlhlá (ne mokrá).  Nemá ráda zimu, chce pokojovou... celý příspěvek >
Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 6.12.2014
Pokud to je pokojovka, může to být třeba Hippeastrum. Ale dejte je víc na světlo, jsou vyčouhlé listy.           Lída
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika