|
Příspěvky uživatele - 235.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ballerínky - odrůdy, množení, podnože, 5.5.2014 Vlasto, pan 58.114 komentoval na můj doraz odrůdy na své fotce, kterou sem vložil, za což mu děkuji. Psal, že mu stromky zakvetly až po šesti letech, proto jsem odkazoval Vaši fotografii - líbilo se mi, jak Vám mladinké stromky už pěkně... celý příspěvek > |  | Ballerínky - odrůdy, množení, podnože, 3.5.2014 Jinak děkuji za utvrzení o vhodnosti podnoží MM106, také jsem si na ně myslel, ale bál jsem se, zda nebude potřeba něco vzrůstnějšího. Sice to tu suchem netrpí, ale o kvalitě podhorské půdy si nedělám velké iluze. I když se třeba pletu, pár kilometrů... celý příspěvek > |  |
|  | Ballerínky - odrůdy, množení, podnože, 3.5.2014 Moc děkuji všem za reakce. O těch CATSech nečítám nic dobrého a PP mě v tom pouze utvrzuje, těm se raději vyhnu. Mohu se zeptat hosta 58.114 co to máte za odrůdu? Vypadá to pěkně, ale šest let je dlouhá doba, na to, jakou tyto stromky mají... celý příspěvek > |  | Ballerínky - odrůdy, množení, podnože, 1.5.2014 Hezký den, jsem absolutní zahradní začátečník naplavený z paneláku na venkov a rád bych poprosil zkušenější o nějaké rady:
Okouzlily mě sloupovité jabloně a rád bych si z nich vysázel stěnu/živý plot, předběžně mě zaujaly odrůdy Goldlane,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|