Příspěvky uživatele - 94.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Traktorova Kosacka na 60 arov, 12.2.2008
Záruka na kladky, ložiska, sponky a řemeny - není téměř žádná.Jsou to díly, které podléhají opotřebení a jsou to tzv. vyměnitelné součásti stroje, to znamená, že nevydrží po celou dobu životnosti stroje a pravidelně se vyměňují.Jinak bych jim to... celý příspěvek >
Traktorova Kosacka na 60 arov, 12.2.2008
Mám úplně stejné zkušenosti jako pán, co popisuje traktorek HQ. Když jsem ho koupil, měl jsem dojem, že si nekupuji levný šmejd, ale léty ověřenou a vyzkoušenou kvalitu žacího stroje. Reklama udělala svoje a musím říct, že všechny popsané závady jsem... celý příspěvek >
Zahradní traktůrek, 12.2.2008
Srovnejte si náklady u obou motorů. U dvouválce v případě opravy máte vše dvakrát a tím dražší. Vyšší spotřeba a výkon, /který možná ani nevyužijete/ Dle mě stačí i jednoválec nad 15HP výkonu při záběru 92-102 cm kosy. Ta roura se Vám zdá jako výhoda... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika