Příspěvky uživatele - 199.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 26.5.2014
Plot jsme dělali sami, sloupky jsou od sebe 3 metry (kovové sloupky v betonové patce s pletivem) - a žádná suť tam není. Zhnědly všechny v řadě, ne jen u betonu :-(A navíc se to opakuje již podruhé... Ale děkuji za reakci. Martina
Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 20.5.2014
Přesně tak a myslím že ani nedostatek vláhy neměly, v suchu jsme zalevali, máme kolem kapajici hadici a právě kvůli předchozí zkušenosti jsem si na to dávala pozor. Hnědé jsou všechny rovnobezne s polem a ty kolmé z obou stran přibližně do stejné... celý příspěvek >
Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 19.5.2014
Děkuji, paní Lído, to je přesně ono. I když nemám vůbec chuť a čas lítat po úřadech, nevěřím, že by se dalo něco dělat domluvou. Každopádně to zkusím jako první. 
Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 18.5.2014
Ano to je pravda, takhle se asi živého plotu a hezké zahrádky nedočkáme, napadá mě pouze vysoká zeď :-(ale to nechci. Myslíte že by pomohla aspoň trochu ta zelená fólie na plotě?
Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 17.5.2014
Zřejmě nám tuje ničí nějaký postřik z pole, sousedé viděli traktor stříkat a hned poté jim také pár rostlin pošlo. Tak nevím jak se tomu bránit :-(
Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 30.4.2014
Děkuji za reakce, nehnojila jsem. Paní Lído, větvičky jsou živé, zatím je nechávám, ale jak jsem psala, poprvé vše hnědé následně uschlo, některé větve celé, některé na koncích rostly dál už zelené, ale znovu barvu nezměnily. Martina
Zhnědnutí tůjí, rostou dál, 30.4.2014 Obsahuje fotku
celková výsadba, na začátku dubna ještě v pořádku
Hnojeni hořkou soli pred zmrzlymi?, 30.4.2014
Pane Josefe, přidala jsem nový příspěvek s přesnějším názvem a popisem. Děkuji, Martina
tyto zůstaly v pořádku
Thuja plicata atrovirens, zasazené zahradní firmou v 04/2011 (kolem celého pozemku, cca 60 cm od sebe, vysoké asi 60 cm) v 04/2012 náhle zhnědly a plno větviček uschlo úplně, zbylé hnědé rostly dál už pěkně zelené. Suché jsem ostříhala, zůstaly... celý příspěvek >
Hnojeni hořkou soli pred zmrzlymi?, 29.4.2014
Děkuji, zítra to nafotím a přidám, kdybyste byl tak hodný a podíval se na to.
Hnojeni hořkou soli pred zmrzlymi?, 29.4.2014
Dobrý den, tuje náhle změnily barvu že syté zelené na hnědou, jak poznat že usychaji nebo jim jen chybí živiny? Mohu teď zkusit hořkou sůl? Pěstitel mi kdysi říkal hnojit až po zmrzlých, ale hnednuti jde rychle, chtěla bych jim rychle pomoci. Děkuji... celý příspěvek >
Prosím o název rostliny, 9.8.2013
Tak po ustřižení lístku byla na stopce jen čirá kapka, při rostřižení lístku napůl neteklo nic.
Prosím o název rostliny, 9.8.2013
To jsem netušila, že vás tím dotazem tak zaměstnám :-)  Rostlina mi za ty roky co jí mám nekvetla, naříznout jí nechci, líbí se mi jak roste do výšky, možná zkusím nějaký spodní lístek a dám vědět.
Prosím o název rostliny, 7.8.2013
Děkuji i paní Lídě i panu Josefovi, podle obrázků které jsem si našla, je to ta aukuba. Čerpám z těchto diskusí hodně (hlavně o zahradě) a udivuje mě, že skoro u všech příspěvků odpovídáte vy dva (jestli tedy to není ještě další lída a josef :-)) Tím... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika