Příspěvky uživatele - 239.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Anturie - Co to může být?, 6.12.2013
Je to pěkná rostlina. Vcelku dobře se množí řízkováním stonku. Vždycky když udělala "dlouhou nohu", roozřezali jsme kmínek na dílky 3-4 očka a píchli je do substrátu (písek a perlit 1:1) na spodní teplo. Vršek šel rovnou do květináče (také nad... celý příspěvek >
Malé mušky - smutnice, 6.12.2013
Dobrý den, na těch orchidejích bude něco jiného. Jestli kolem létají mušky, nebudou to nejspíše smutnice, ale něco, co má rádo tu lepkavou hmotu na listech nebo molice, jejíž pupária ji produkují. Pokud jste použila přípravek vyloženě proti... celý příspěvek >
Mučenka opět nevykvetla, 6.12.2013
Asi ji máte po otužení na plném slunci, tak potíž může být opravdu v tom substrátu. Jestli je to prodávaná směs rašeliny nebo příměstský kompost, chtělo by ho obohatit o normální kompost nebo zeminu z pole tak 1/3. Je důležité hnojení, pomůže i... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 5.12.2013
Budete asi zklamaný, kyanovodík tam jako produkt nebude, ale to byste nejspíše hrdě vysvětlil sám. Stejně jako to že je v moči málo fosforu. Pro Ferdu z učenice: Dusíkaté vápno            ... celý příspěvek >
Doporučte ne příliš vysoký ořešák, 3.12.2013
V principu souhlasím s předchozími pisateli. Ořešák sebere v tomto případě cca 10x10m a z takové plochy byste mohli mít spoustu ovoce jiného, Ale pokud to dobře rozmyslíte a ořech bude dominanta odpočinkové zóny, nic tím neztratíte, Menší korunu... celý příspěvek >
Královna hertenzie, 2.12.2013
Favorit je pěkná, není tak vitální, spíše by ten kompaktní růst byl na škodu. Ona ta Královna Hortenzie má růst bujný, stromy spíše připomínají třešeň. Chuťově je to v případě těchto dvou odrůd rozdíl. Kdybych měl pořádnou... celý příspěvek >
Královna hertenzie, 2.12.2013
Při výběru opylovače bych se nevázal na třešně, určitě by k tomu stačila i nějaká višeň, která kvete ve stejnou dobu. Dík tradici pěstování a tomu, že jde o starou odrůdu se uvádí Morela pozdní. V zahradě kde jsem dělal byla Napoleonova a... celý příspěvek >
Rez hrušňová - vím jak na ní, 28.11.2013
Ještě před čtyřmi roky byla velká hrušeň před nádražím ve Voticích téměř čistá, jak je to teď nevím, všiml jsem si toho stromu, když jsem šel na výstavu odrůd pana Kumšty, kterou tam tehdy měl na úřadě. V Praze v parku u stadionu Viktorky je... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 28.11.2013 Obsahuje fotku
Ještě jeden typ nůžek. Moc s nimi nestříhám (ovocné stromky vůbec mám na ně Felco 9,10 a Fiskars), ale táta je používal docela rád. Já je zapomněl dát pod střechu a teď o víkendu jsem je našel. Ale do jara budou zase hezké. Oproti těm druhým v... celý příspěvek >
Vánoční hvězda a spol, 27.11.2013
Pokud koupíte novou, udělejte to až bude tepleji. Ať při přesunu z obchodu do bytu nenechladne. Potřebuje cca 20°C a světlo. Nepíšete o hnojení. Při přesunu do nových podmínek by měla rostlina mít dostatek živin. Jestliže je zálivka v pořádku,... celý příspěvek >
Vylepšení, 18.11.2013
Pokud jde o délku podnože, čím větší kus je jí pod odrůdou, tím více strom ovlivňuje. Fuji na M-9 těsně nad zemí poroste víc než Fuji na M-9 naočkovaná 20 cm nad zemí. Zažil jsem v zahradách pár h zpravokořenělýc stromů - vzpomenu si na... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika