Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nahořklá slivovice, 30.11.2012
"obohatil o nekontrolované množství rozbitých švestkových jader a pecek." Kdo bych chtěl přidat do kvasu pecky navíc!!
Řez třešně, 30.11.2012
Kosterní větve zkrátit o 2/3 do jedné roviny. Terminál zkrátit tak, aby byl o cca 15 cm dlhší než pomyslná rovina vytvořena kosterními větvemi.
Kolik jablkovice z 250 l kvasu, 23.11.2012
6 až 10 litrů 100% alkoholu. Jakou odrůdu jablek jste použil.
Boscova lahvice, 22.11.2012
Chyba lávky, chtěl jsem uvést na správnou míru to co napsal pan Rostislavik. Pane Honzo, když napíšete, že vám nejde vůbec o obsah, ale o formu příspěvků, tak nevím, co si mám o vás myslet. Přece každý si chce přečíst příspěvky, které... celý příspěvek >
Boscova lahvice, 21.11.2012
"Jiné vlastnosti jsou spíše mínusové-údajně né moc dobrá afinita s kdouloněmi, větší náchylnost k houbovým chorobám a k hnilobě, vzhledově nevyniká, a patří mezi podzimní odrůdy-takže ani letní, ani zimní." To co jste napsal je naprosto... celý příspěvek >
Proč neprorazil General Leclerc, 19.11.2012
Před týdnem jsem zasadil Děkanku Robertovu, moc se těším na první plody. Pár větviček chci naroubovat na starší hrušen, abych jsem měl plody co nejdřív.
Stará odrůda hrušky - šurpovka, 19.11.2012
Děkanka robertová to rozhodně není, nemá tak protáhlé plody.
Stará odrůda hrušky - šurpovka, 19.11.2012
Tipnul bych odrůdu Avranšská.
Urcenie odrody, 19.11.2012
Pastornica.
Pastornica, 14.11.2012 Obsahuje fotku
Pastornici poznáte podle toho, že podél plodů táhne rezivěhnědý pruh.
Zvolil jsem vhodného opylovače?, 9.11.2012
"Na zahrádce poměrně pofukuje a jarní mrazíky jsou běžné." Když fouká vítr, tak dochádzi k promíchání vzdušných hmot, co má za následek, že k mrazíkům nedojde.
Čím preštepiť Spartan, 9.11.2012
V první řadě vyřešte opylování. Očividně máte problémy s opylováním. To že vám opadávají zdravá jablka, může způsobovat nevhodná poloha, jelikož jste v teplej oblasti, tak jabloň trpí suchem. Jabloň má ráda vlhkost jak vzdušní,  tak... celý příspěvek >
Angrešt - řízkování, 6.11.2012
Letos v únoru jsem napíchal do země 4 řízky odrůdy Hinnonmaki Rot zakořenil 1 a dnes jsem ho vysadil na trvalé stanoviště. Odrůda Hinnonmaki Grün nezakořenila vůbec. Libor
Stará hrušeň - odrůda?, 5.11.2012
Při prohledávání atlasu starých odrůd hrušní, jsem si vzpomněl na Váš obrázek, netradičních plodů. Může to být Esperenova máslovka, kde se píše, že dozrávají v září, ale i dříve. 
Major, 5.11.2012
Píšete, že Kardinál se pěstoval za účelem krmení domácích zvířat, co není úplně "košer". Například v Německu tato odrůda zažívá v poslední době renesanci. Pravdou je, že dužnina je "vatovitá", chuť je nasládlá mírně aromatická, vcelku dobrá. Plody... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika