|
Příspěvky uživatele - 41.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nahořklá slivovice, 30.11.2012 "obohatil o nekontrolované množství rozbitých švestkových jader a pecek." Kdo bych chtěl přidat do kvasu pecky navíc!! |  | Řez třešně, 30.11.2012 Kosterní větve zkrátit o 2/3 do jedné roviny. Terminál zkrátit tak, aby byl o cca 15 cm dlhší než pomyslná rovina vytvořena kosterními větvemi. |  |
|  | Kolik jablkovice z 250 l kvasu, 23.11.2012 6 až 10 litrů 100% alkoholu. Jakou odrůdu jablek jste použil. |  | Boscova lahvice, 22.11.2012 Chyba lávky, chtěl jsem uvést na správnou míru to co napsal pan Rostislavik.
Pane Honzo, když napíšete, že vám nejde vůbec o obsah, ale o formu příspěvků, tak nevím, co si mám o vás myslet. Přece každý si chce přečíst příspěvky, které... celý příspěvek > |  | Boscova lahvice, 21.11.2012 "Jiné vlastnosti jsou spíše mínusové-údajně né moc dobrá afinita s kdouloněmi, větší náchylnost k houbovým chorobám a k hnilobě, vzhledově nevyniká, a patří mezi podzimní odrůdy-takže ani letní, ani zimní."
To co jste napsal je naprosto... celý příspěvek > |  | Proč neprorazil General Leclerc, 19.11.2012 Před týdnem jsem zasadil Děkanku Robertovu, moc se těším na první plody. Pár větviček chci naroubovat na starší hrušen, abych jsem měl plody co nejdřív. |  | Stará odrůda hrušky - šurpovka, 19.11.2012 Děkanka robertová to rozhodně není, nemá tak protáhlé plody. |  | Stará odrůda hrušky - šurpovka, 19.11.2012 Tipnul bych odrůdu Avranšská. |  | Urcenie odrody, 19.11.2012 Pastornica. |  | Pastornica, 14.11.2012  Pastornici poznáte podle toho, že podél plodů táhne rezivěhnědý pruh. |  |
|  | Zvolil jsem vhodného opylovače?, 9.11.2012 "Na zahrádce poměrně pofukuje a jarní mrazíky jsou běžné."
Když fouká vítr, tak dochádzi k promíchání vzdušných hmot, co má za následek, že k mrazíkům nedojde. |  | Čím preštepiť Spartan, 9.11.2012 V první řadě vyřešte opylování. Očividně máte problémy s opylováním. To že vám opadávají zdravá jablka, může způsobovat nevhodná poloha, jelikož jste v teplej oblasti, tak jabloň trpí suchem. Jabloň má ráda vlhkost jak vzdušní, tak... celý příspěvek > |  | Angrešt - řízkování, 6.11.2012 Letos v únoru jsem napíchal do země 4 řízky odrůdy Hinnonmaki Rot zakořenil 1 a dnes jsem ho vysadil na trvalé stanoviště. Odrůda Hinnonmaki Grün nezakořenila vůbec. Libor |  | Stará hrušeň - odrůda?, 5.11.2012 Při prohledávání atlasu starých odrůd hrušní, jsem si vzpomněl na Váš obrázek, netradičních plodů. Může to být Esperenova máslovka, kde se píše, že dozrávají v září, ale i dříve. |  | Major, 5.11.2012 Píšete, že Kardinál se pěstoval za účelem krmení domácích zvířat, co není úplně "košer". Například v Německu tato odrůda zažívá v poslední době renesanci. Pravdou je, že dužnina je "vatovitá", chuť je nasládlá mírně aromatická, vcelku dobrá. Plody... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|