Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvas Oskeruše, 30.12.2012
Chtěl bych poprosit pana Šlosara, aby popsal chuť oskerušovice. Protože, jeho rady si moc cením. Děkuji.
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 23.12.2012
Co napsal pan Vysloužil je naprostá pravda. Jde jen o byznys a vymývání mozku, na který prostoduchý člověk skočí. Ale když má pan Fiala peníze a chuť, nechme ho ať se baví.
Destilační přístroj, 16.12.2012
Dobrý den, může mi někdo vysvětlit z praktického hlediska McBane-Thielův diagram -závislost obsahu alkoholu v kapalině a v páře od teploty.  Chápu to tak, že při lutru o obsahu 40% je nejlépe udržovat teplotu kolem... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 14.12.2012
Dobrý den, v mém okolí je pěstitelská pálenice se surovinovým kotlem a rektifikační kolonou typu KPD od fy Destila.  Mám 180 l kvasu a nerad bych pokazil destilát. Proto se chci zeptat, jak kvalitní je tenhle přístoj. Děkuji za... celý příspěvek >
Rezistentna odroda broskyne?, 8.12.2012
Chápu lidí, který chtějí mít co nejranější broskev. Kdybych jsem měl větší pozemek, taky bych to zkusil. Mám len pozdní Cresthaven, Flamingo a Champion. 
Pálenka z kdoulí, 8.12.2012
Máte pravdu, že 30 l vody je málo. Letos jsem dával na 100 kg kdoulí 90 l vody a 3 kg cukru. Exisuje více variant, například, že rozdrcené kdoule se zalejí vodou, nechají se nejméně 48 hodin macerovat a pak se lisují. Do výsledné šťávy se přidají... celý příspěvek >
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice, 8.12.2012
Chci se zeptat pana Fidlu, zda mu chuť Pastornice v ideální zralosti připomína Williamsovu. Protože se v některých zemích jmenuje také Williamsova zimní.
Pan Mittwoch má pravdu. Pastornice je letos špičková. Můj výše uvedený příspěvek z 5.12.2012 to potvrzuje. Není to top odrůda, ale když se povede, tak to stojí za to.
Banánovníky začínají usychat, 8.12.2012
Pan Wimpi napsal: "To že jsou listy orosené a odkapává z nich voda je dokladem nízké vzdušné vlhkosti v místnosti." Při teplote 22°C a relativní vzdušné vlhkosti 40%, je rosný bod 7,8°C. Pochybuju, že by listy měli teplotu rovnou nebo nižší... celý příspěvek >
Moc pěkné! Chtěl bych na jaře vysadit tuto odrůdu. Nevíte kdo prodává odrůdu Pastornica. Děkuji. Petr
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice, 5.12.2012 Obsahuje fotku
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice, 5.12.2012 Obsahuje fotku
Letos se Pastornica skutečně povedla, je velmi dobrá. Už vím, proč se v Rusku i na Ukrajině tehle odrůdě říká také Williamsova zimní, protože chutí připomína pravou Williamsovu. Ve výše uvedených zemích se chuť popisuje jako průměrná až nadprůměrná.... celý příspěvek >
Nahořklá slivovice, 2.12.2012
Nemusíte sa ohánět tituly, tomu věřím, že to může ohrozit zdraví či život konzumenta, ale vy jste napsal, že "malér by nastal, kdyby se švestkový kvas obohatil o nekontrolované množství rozbitých švestkových jader a pecek." Znovu si přečtete to... celý příspěvek >
Aká je to odroda, 2.12.2012
Jablko č. 1 je s vysokou pravděpodobností Malinové hornokrajské. Jablko č.2 tu nejsem si zcela jist, ale podle krátké stopky a podle toho, že plody jsou mírně žebernaté a ploše kulovité, bych přepokládal odrůdu Idared. Karel
Nahořklá slivovice, 1.12.2012
Pane Vysloužile asi jste to nepochopil, pan Slosar napsal "malér by nastal, kdyby se švestkový kvas obohatil o nekontrolované množství rozbitých švestkových jader a pecek." Ja jsem reagoval "Kdo bych chtěl přidat do kvasu pecky... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika