Příspěvky uživatele - 8.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mezištěpování jabloní, vlastní podnože, 28.5.2015
Dobrý den, chtěl bych poprosit o zkušenosti s mezištěpováním jabloní. Protože mi jde o podnože do méně výživných půd s trvalým zatravněním (+ k doplnění cca 1,5m nad úrovní potoka, mírný jižní svah, mrazová kotlina), uvažuji hlavně o vlastních... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev 2014, 3.4.2015
Dobrý den, já měl mou oblíbenou okurku Minisprint nejdříve bez podnože a pak na tykvi fíkolisté - žádnou změnu chuti jsem nepostřehl.  Pak jsem ji narouboval na Sprinter - chuť byla opravdu taková s tykvovou pachutí - ale třeba to bylo... celý příspěvek >
Okurka Burpless tasty green, 20.3.2015
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na hořknutí plodů této odrůdy? V popisu není žádná zmínka, že se jedná o geneticky nehořkou okurku? Já po pravdě už žádnou okurku s možností hořknutí plodů nechci... Milan_78
Podnože pro jabloně a jejich "odolnost" proti poškození hryzci, 20.3.2015
Dobrý den, rád bych vstoupil do tohoto zajímavého diskusního fóra a sdílel zkušenosti, radosti i strasti ze zehrady s plno zajímavými lidmi, kteří zde přispívají :-) Zahradu mám v mrazové kotlině (jarní mrazíky někdy dělají problémyy, ale co... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev 2014, 30.4.2014
Dobrý den paní Jiřino, až se dostanu k nafocení, pošlu i své výpěstky - letos se mi zadařilo, z více jak 30ks (okurek - Minisprint, Orca, Superstar a venkovní Linda, Orfeus, Chantal a melouny Sugar baby, Lajko a Granat + teď mám naroubované... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev 2014, 26.3.2014
Děkuji za fotky, tak nějak podobně to dělám, uvidím letos - podělím se o zkušenosti. Určitě vyzkouším i folii z mikrotenových sáčků - a napadla mě taková spásná myšlenka. Protože se mi vždy místa roubání hnula při omotávání páskou, přichytím si... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev 2014, 24.3.2014
Dobrý den paní Jiřino, četl jsem Vaše starší příspěvky a máte můj obdiv :-) Já se letos budu pokoušet asi počtvrté roubovat skleníkové okurky + přidám i melouny. Používám tykev fíkolistou a Sprintera (ale jak jste se dříve ptala - opravdu naroubovaná... celý příspěvek >
Podnože do horších půd, 26.9.2013
Dobrý den, děkuji všem za příspěvky, ale chtěl bych se zeptat ještě Vás ohledně odolnosti proti rakovině - nevybavujete si ještě nějaké další odrůdy, které trpí málo rakovinou? Je pravda, že Rubíny na M1 mám díky rakovině na odpis všechny,... celý příspěvek >
Podnože do horších půd, 13.9.2013
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké podnož se hodí do horší (méně plodné) půdy, v podloží jílovitá s vyšší hladinou podzemní vody na zatravněném pozemku a aby nebyla třeba opora. Nadmořská výčka cca 450m na Příbramsku. Už jsem měl vybranou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika