|
Příspěvky uživatele - 109.108
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nekvetoucí narcisy, 24.3.2015 Již několiíkátým rokem zasazuji cibule narcisů do předepsané hloubky, ale vykvete tak jeden.Jakou půdu vyžadují a jak podpořit kvetení? | | Plíseň bramborová, 22.10.2014 Máme malý kousek na pěstování brambor, blízko ostatních plodin-rajčata, okurky,maliny... Nevím kde byl původ, ale během pár dní chytly plíseň brambory i rajčata a okurky.Následně maliny a ostružiny.Proto se ptám a prosím o doporučení-která plodiny... celý příspěvek > | |
| | Prevence kadeřavosti, 22.10.2014 Dobrý den, letos jsem měla na Red Havenu hodně silnou kadeřavost, proto se ptám, zda a kdy udělat podzimní postřik.Jaký preparát použít?Děkuji za laskavost.Markéta. | | Lze ostříhat odplozenou broskvoň?, 18.8.2014 Broskvoň Red Haven -poškozené konce větví-kadeřavost a mšice.Lze nyní nějak ostříhat větve, pokud ano, jak?Prosím o radu.M. | | Skladování brambor, 8.8.2014 Hezky se to tu rozproudilo! Abych uvedla, já tazatelka, věci na správnou kolej.Pěstuji brambory, ale počítám s výtěžností okolo 80kg.Ale jsme dvoučlenná domácnost, toto množství je pro nás akorát.Jen mi šlo o to, jak uskladnit.Vloni jsem je nechala v... celý příspěvek > | | Jak uchovat co nejdéle česnek, 7.8.2014 Opravdu funguje jako kytka, stvoly do vázy nebo květináče a palice jako okrasa na kuchyňské lince.Vydrží do nového.Mám ověřeno a je vždy čerstvý a nejmíň práce.M. | | Skladování brambor, 7.8.2014 Mám odrůdu Red Anna, prý dobře skladovatelná.Asi bude nejlepší ta bedna v domečku, izolovaná polystyrénem a obalená pletivem.Zkusím a budu se těšit z perfektních brambor až do jara.Myslím pozitivně??? | | Skladování brambor, 7.8.2014 Co poradíte?Bydlíme v novém domku a pěstujeme brambory.Počítám i s uskladněním.Ale... Domek je zateplený, bez sklepa.Na zahradě dřevěný domek-neizolovaný, ale v zimě navštěvovaný myšima.Jak uchovat brambory do jara bez metrových klíčů a zcela... celý příspěvek > | | Jetel v trávníku, 31.7.2014 V okrasném trávníku se přemnožil jetel a chci se ho zbavit.Jak?Poraďte.M. | | Broskve a vosy, 27.7.2014 Jak chráníte dozrávající plody proti vyžírání vosami? | |
| | Prosím o radu začátečníkovi, 23.7.2014 Díky už jsem vrcholek zaštípla a teď budu čekat na větvení.A co s tím?Už vyvazovat na drát?A potom na zimu se nedělá s tím nic a co na jaře?Moc prosím, naučte mě, co já neumím.Děkuji za pomoc.Markéta. | | Černá skvrnitost listů, 23.7.2014 Listy růží jsou totálně napadené, nejdříve skvrny, potom zežloutnou a opadávají.Mám s tím problém každý rok, ale později, letost je to katastrofální.Pomůže ješte nyní něco? | | Kadeřávek, bílé mšice, 23.7.2014 Lítá to, když se listem zatřepe a na spodku je něco-vajíčka?Je toho plno ve vodě se uvolňuje, ale nevím, jestli po použití chemie lze hned konzumovat. | | Kadeřávek, bílé mšice, 23.7.2014 Listy kadeřávku jsou obalené bílou mšicí.Co dělat, čím ošetřit, aby ho bylo možno hned konzumovat.Poraďte, prosím.Markéta. | | Prosím o radu začátečníkovi, 23.7.2014 Na jaře jsem zasadila 2sazenice révy.V současné době jsou výhony 150cm, vyvázané k tyčce a zaštipovány zálistky.Roste jak divá.Každá sazenice je pěstovaná na 1 výhon.Co nyní?Má růst dál nebo co mám dělat, aby z toho nakonec byly rozvětvené, vedené na... celý příspěvek > | |
|
|
|
|