|
Příspěvky uživatele - 109.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o radu - ořezané jabloně, 7.6.2012 Prosím, poraďte,na podzim jsem zásadně ořezala 5ti leté jablůňky z kulaté koruny na kotlovitou.Nechala jsem spodní patro a ve druhém patře 3 vetve.Na jaře kvetly, sice ne moc, ale přece.V současné době jsou obrostlé ponechané větve přírustky asi 50cm... celý příspěvek > |  | Převislé muškáty, 3.6.2012 Mám převislé muškáty, jednoduché,jsou již dost dlouhé, ale ráda bych, aby byly obalené květy.Hnojím, ale jde mi o velkou násadu květů, kterých je, zatím,ne moc.Mám je zaštipovat nebo jak se to dělá, aby byly dlouhé převisy a ty hodně kvetly.Moc díky... celý příspěvek > |  |
|  | Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 2.6.2012 Já mám 2 jabloně baleríny-Walz a Polku.Jedna je od Starkla a druhá od Sieberz.Obě jsou krásné, Jsou tříleté, plodí krásná a chutná jablka.Do menších zahrádek ideální.Moje jsou už vysoké 1,20m a široké 50cm.Hodně odvahy a zdaru při pěstování.Markéta. |  | Mšice na kopru a špenátu, 2.6.2012 Obě tyto plodiny sklízíme, ale je na nich plno mšic, listy jsou zkroucené a mšice nedostupné.Jak tyto potvůrky zničit, nebo vyhnat, aby se dal špenát použít? |  | Mšice na listovém špenátu, 29.5.2012 Špenát, který je již k trhání má mšice, které jen těžko lze odstranit vodou.Poradí někdo jak se jich zbavit a přitom ho hned konzumovat? |  | Odplevelení pod stromky, 15.5.2012 Děkuji za vyčerpávající reakce, mám 8 stromků, vadí mi plevel a tráva, což manžel při sekání likviduje, ale občas zraní i kůru stromku.Proto myslím, že nastýlka posekané trávy bude ideální.Ještě jednou díky. |  | Odplevelení pod stromky, 14.5.2012 Lze na odplevelení a udržení bez trávy a plevelů okolo ovocných stromků použít totální herbicid, nebo jaký je jiný způsob kromě vypletí? |  | Rybízová šťáva, 13.5.2012 Vím, že je ještě brzy, ale štěstí přeje připraveným, proto prosím o vyzkoušený recept na výbornou šťávu z červeného rybízu.vypadá to, že ho bude letos hodně.Moc děkuji předem.Markéta. |  | Množení kanadských borůvek, 13.5.2012 Dají se kanadské borůvky množit a jak? |  | Konvalinky, 12.5.2012 Konvalinky jsou moje nejmilejší kytička, ale nedaří se mi je pěstovat.Mám je pod pivaňkami, listí trochu anoí, ale jen 2 kvítky.Jak na to, abych se dočkala bílého koberečku?Markéta. |  |
|  | Zasazené cynie a astry chřadnou, 12.5.2012 Zasadila jsem jmenované kytičky, ale nedaří se jim, něco jim ožírá listy, sazeničky vadnou, ale nic jsem na rostlinkách neviděla.Neví někdo, co s tímto problémem? |  | Leskora - meruňka, nový dotaz, 12.3.2012 Na podzim zasazený stromek má 5 větviček asi 40cm dlouhých.MJám je na jaře zastřihnout a jak?Někdo mi to radil v prvním dotazu.Prosím poraďte.
|  | Čilimník, 9.3.2012 Čilimník mám na stanovišti 3 roky a je značně vytáhlý.Dá se po odkvětu zkrátit a jak?Děkuji za radu.M. |  | Meruňka Leskora, 9.3.2012 Moje meruňka Leskora má 5 větviček zastřižených při podzimním zasazení a jsou 40cm.I toto mám zastřihnout?O kolik a přesně kdy.Děkuji za novou odpověď.S díky Markéta. |  | Postřik a hnojení jabloní, 9.3.2012 Prosím poraďte, Mám 2 4leté jablůňky-zákrsky a chci pro ně to nej.Takže: kdy a čím ošetřit proti chorobám-nevím jaké mohou být a kdy a čím začít hnojit.Z literatury jsem paf.Omluvte neznalce a poraďte.Děkuzji za laskavá slova.M. |  |
 |
|
|
|