Příspěvky uživatele - 200.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Višeň chloupkatá - osychání, 14.8.2013 Obsahuje fotku
Ještě přikládám detail listu.
Višeň chloupkatá - osychání, 14.8.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, potřeboval bych poradit, zda mám nemocnou okrasnou višeň nebo jsou to jen zbytečné obavy. Mám višeň chloupkatou na střešní terase v kontejneru druhým rokem. Mám dva stromy vedle sebe, ale přijde mi, že jeden z nich více... celý příspěvek >
Zahradnictví Lebiš, 26.4.2013
Jelikož nejsem mobilní, volím často nákup rostlin přes internet. Vyzkoušel jsem toho už hodně. Některé firmy byly lepší, jiné horší. Obecně mám dobré zkušenosti, ale často byly rostliny od různých firem zabaleny hodně "nešťastně", ale nakonec se... celý příspěvek >
Přísavník - skvrny na listech, 18.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes jsem objevil na jednom přísavníku, který mám asi od března, skvrny na starších listech. Mladé lístky skvrny nemají. Přísavník je zasazen samostatně v nádobě na střešní terase. Celkem mám čtyři rostliny (každá zasazena zvlášť),... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika