Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnedé listy, 17.7.2015
Je Fuji odolná strupovitosti? Někde se píše, že ano, jinde ne.
A je to tady: Světlušky 2015, 16.7.2015
Chroustek letní. U nás v HK se objevili zase po několika letech a už pomalu končí. Letos jich bylo docela málo. Zajímavé je, že náš pes si jich vůbec nevšímá (mouchy, včely, vosy, čmeláky zbožňuje).
Mam striekat rajciny uhorky a tekvice po kazdom dazdi?, 16.7.2015
Ale to se ochuzujete o asimilační plochu.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 16.7.2015
Já jsem ve Svobodných Dvorech stříkal včera Integrem. Podle lapače byl vrchol letové vlny asi před týdnem. Včera jich bylo 6 a dnes 4 uloveno. Čili to jde už dolů. SET jsou skoro vždy ve srovnání s lapačem pozadu, alespoň podle mých pozorování. Ještě... celý příspěvek >
Mam striekat rajciny uhorky a tekvice po kazdom dazdi?, 15.7.2015
Ona často stačí rosa.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 14.7.2015
Předevčírem 3, včera 12, dnes 17. S Integrem ještě vyčkávám...
Obaleč švestkový - 1. generace, 14.7.2015
Já stříkám Calypsem jen jednou a stačí to. Odparník mně fungoval i druhý rok (neotevřený a uložený v lednici).
Šednutí tůje, 13.7.2015
Sviluška???
Ochranná lhůta při aplikaci Acetamiprid - Substral Careo Ultra, 13.7.2015
Omlouvám se, zopakuji.
Obaleč švestkový - 1. generace, 13.7.2015
Postříkejte hned a lapač si nechte na příští rok.
Obaleč švestkový - 1. generace, 12.7.2015
Ale pokud je pan tazatel "vejš", než my v HK, tak by to mělo být teď akorát. Koukal jsem, že se vyvěšuje asi týden před očekávaným letem (Deltastop CF od Biocontu). U obaleče jablečného to je mnohem dříve. Ale důležité je, co praví návod. Já jsem... celý příspěvek >
Ochranná lhůta při aplikaci Acetamiprid - Substral Careo Ultra, 12.7.2015
Mrkněte na Registr přípravků na ochranu rostli, vyhledávání v registru, Substral Careo... Tam je 14 dnů, a to platí. Koncentrace acetamipridu je v Substralu 0,05g/l. Mospilan se používá zdánlivě (!) zhruba také v této koncentraci (0,02 - 0,04... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 11.7.2015
Možná, že jsou skutečně přehnojená dusíkem. Proto ani nezrají. Ale plody jsou ještě docela malé na to, aby zrály. Rostliny mají průměrně 3 vijany s většími plody a další kvetou. Asi je letos moc hýčkám, nemají zájem honem dělat semena.
Rajčata pro sezónu 2015, 11.7.2015
Tak to je paráda! Já v HK tak za 10 dnů... Taky jen venku.
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 11.7.2015
Letos poprvé (a naposled) zaplodil Kaptivator. Drobný, chuť hrozná, neúrodný, padá. Nějaké ty trny také má, stejně se musí dávat pozor (děti). Takže pojede, resp. už jel. Ale překvapil červený rybíz Rovada. Krásné stejnoměrné hrozínky na dlouhé... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika